Skip to main content

Veel wintersport enthousiastelingen zijn in de veronderstelling dat het winstersportseizoen na de voorjaarsvakantie een beetje ten einde loopt. Maar daar is niks van waar! Op de meeste plaatsen in de Alpen kan er tot medio april of zelfs nog later gewoon geskied worden. Er zijn zelfs nog veel gave feesten en concerten op de pistes te bezoeken! In dit artikel lees je meer over de leukste evenementen ter afsluiting van het skiseizoen in de Alpen.

 

Tomorrowland Winter (Alpe D’huez): 14 – 21 maart 2020

Na het debuut vorig jaar keert het meest bekende dancefestival weer in de Alpen terug, een week lang spektakel met de meest bekende DJ’s ter wereld. Niemand minder dan onder andere Martin Garrix, Armin van Buren en Afrojack zullen hier de piste op meer dan 2000 meter op z’n kop zetten. Zo wordt het wintersport seizoen zeker knallend afgesloten!

  © www.tomorrowland.com 

Dutchweek Saalbach: 18 – 22 maart 2020

Wie van fijne wintersport omstandigheden en een goed feestje houden is tijdens de Dutchweek in Saalbach op het juiste adres. Het populaire Saalbach zal weer helemaal volstromen met Nederlanders en de al gezellige aprés-ski zal naar een nog hoger niveau worden getild. Er zijn maar liefst negen locaties voorzien van entertainment en muziek, dus voor ieder wat wils.

  © www.dutchweek.nl

Dutchweek Gerlos: 28 maart – 04 april 2020

Zeker een stijlvol en gezellig end-of-the-season evenement is te vinden in Gerlos bij nog een Dutchweek. De aangename sfeer, schitterende pistes en stijlvolle feesten maken dit zeker een hele gezellige afsluiter van het seizoen. Op de pistes valt er heerlijk te genieten van het uitzicht en een drankje en in het dal zullen de aprés-ski tenten tot in de late uurtjes doorgaan.

  © www. fantastischoostenrijk.nl 

Electric Mountain Festival (Sölden): 02 – 03 april 2020

Twee hele dagen zal Sölden het ultieme DJ resort in de Alpen worden. Op 2300 meter hoogte zullen bekende DJ’s waaronder Dimitri Vegas & Like Mike de beste elektronische dance hits draaien. Het festival combineert de mooie pistes met een groot feest en het beloofd een waar spektakel te worden. Een groot voordeel voor de skiënde fans, de entree van het feest zit inbegrepen bij de prijs van de skipas!

  © www.soelden.com 

 

Top Of The Moutain Closing Concert (Ischgl): 02 mei 2020

Ieder jaar sluit Ischgl het skiseizoen af met een denderend Top of the Mountain Closing Concert. De concerten zijn uitgegroeid tot een begrip onder liefhebbers van wintersport en muziek. Er hebben hier artiesten als Tina Turner, Elton John en Enrique Iglesias gestaan. Dit jaar viert Ischgl de 25e seizoensafsluiting met een optreden op 2300 meter hoogte van het Italiaanse pop-rockicoon Eros Ramazzotti. De pistes van het Silvretta Arena zijn open tot en met 3 mei 2020.

  © www.skiinformatie.nl 

Mocht u interesse hebben in een leuke wintersport afsluiter, neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.