Business Booking International werkt samen met veel internationale hotelketens in binnen- en buitenland.

Bij veel van deze hotelketens hebben wij corporate rates onderhandeld, een gereduceerd tarief voor zakelijke reizigers. Naast de grotere hotelketens kunnen wij ook individuele hotels, boutique hotels, appartementen en long stays aanbieden.

Wij gaan altijd op zoek naar de beste accommodatie die past bij uw wensen en binnen uw budget. Wilt u een specifiek hotel of appartement boeken? Geen probleem! Wij denken graag met u mee. Kunnen wij het hotel of appartement aan de overkant van de straat tegen een scherpere prijs aanbieden en is de kwaliteit daarvan zelfs beter? Dan zullen wij deze optie ook zeker aangeven. U kunt er zelf voor kiezen of u op rekening wilt betalen of zelf ter plaatsen de rekening wilt voldoen.

U kunt bij ons terecht met al uw wereldwijde individuele- en groepsaanvragen. Met onze marktkennis helpen wij u met het vinden van de meest geschikte accommodatie. Wij berekenen voor hotelreserveringen geen additionele kosten, ook niet voor het wijzigen of annuleren van de reservering.

Een overzicht van onze preferred partners vindt u hier.

Maak een reservering