Wij staan voor persoonlijke aandacht, service en kwaliteit

Business Booking International luistert naar uw wensen, denkt met u mee en zoekt naar passende oplossingen. Wij nemen werk uit handen bij het zoeken, boeken en organiseren van zakelijke reizen en evenementen en beheren het zakenreisbudget.

Contact
U kunt contact opnemen via Reserveren, e-mail (info@bbih.nl) of telefonisch (020-8202351). Wij horen graag wat uw wensen zijn zoals bestemming, voorkeur luchtvaartmaatschappij, type accommodatie, welke activiteiten en budget. Wij gaan direct voor u op zoek.

Voorstel
U ontvang van ons een passend voorstel. Wij gaan altijd op zoek naar de beste mogelijkheid en denken out of the box om te vinden wat het beste bij uw wensen past.

Voor een individuele hotelboeking ontvangt u de offerte binnen een uur. Voor groep- en vergaderboekingen ontvangt u de offerte binnen 24 uur.

Een hotelkamer, locatie of vlucht kunnen wij, afhankelijk van de periode, tussen twee en zeven dagen in optie voor u houden. U kunt reageren op dit voorstel. Bij akkoord plaatsen wij een boeking en ontvangt u een schriftelijke bevestiging per e-mail van ons.

Persoonlijk accountmanager
Wij vinden het belangrijk dat u één contactpersoon heeft die alles weet van uw bedrijf, uw reizigers en reisvoorkeuren. Daarom krijgt u bij ons een persoonlijke accountmanager. Vooral bij complexe reizen, bijzondere evenementen of incentives is het prettig als u de opdracht volledig bij uw accountmanager kunt neerleggen. Ook kunt u goed sparren met uw accountmanager en zijn of haar expertise inzetten.

Servicekosten
Onze verdiensten zitten in een vergoeding die door onze leverancier, zoals hotel of evenementenlocatie, betaald wordt voor het boeken van hun product. Wanneer wij geen vergoeding van de leverancier krijgen, berekenen wij in overleg gepaste servicekosten.

Betaling
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om alles op factuur te laten zetten of ter plaatse te betalen. In overleg bepalen we wanneer wij de facturen sturen en wanneer deze betaald moeten worden.

Annuleringsvoorwaarden
Business Booking International hanteert altijd de annuleringsvoorwaarden die worden aangegeven door de leverancier.