Incentive laten organiseren

U kunt verschillende redenen hebben om een incentive te boeken en te laten organiseren. Zijn de gestelde doelen behaald? Wilt u uw personeel een extra stimulans geven of belonen voor het harde werken? Of bent u op zoek naar een leuk teamuitje waar alles draait om teambuilding, het stimuleren van kwaliteit, kennis en vaardigheden? Een incentive boeken en laten organiseren is de perfecte manier om uw waardering uit te spreken en de teamspirit te vergroten.

Uw incentive op maat laten organiseren

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw eigen incentive. Indien gewenst, begeleidt een van onze medewerkers uw groep op locatie persoonlijk. Het zal niemand aan iets ontbreken, laat u door ons verrassen, inspireren en adviseren. Wanneer u een incentive bij ons besluit te boeken, organiseren wij deze voor u op maat, zoals wij dat ook doen voor onze zakenreizen. Als u besluit bij ons zakenreisbureau een incentive te boeken, organiseren wij deze door eerst duidelijk al uw wensen in kaart te brengen. U krijgt binnen 48 uur een voorstel. Deze bestaat uit een beschrijving die uitlegt hoe wij op efficiënte wijze uw reis en accommodaties plannen. Daarnaast krijgt u als u een incentive boekt, een kundige accountmanager toegewezen die u begeleidt en uw reisvoorkeuren bijhoudt of aanpast. U en uw collega’s genieten op deze manier zorgeloos van de reis. Bekijk alvast het overzicht van onze werkwijze!

Vraag een offerte aan om uw incentive te boeken

Vraag uw offerte aan bij ons reisbureau uit Amsterdam en geniet voor u het weet van uw kundig verzorgde incentive! Heeft u al een idee over uw personeelsreis of heeft u geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons door te bellen naar +31 20 820 23 51 of stuur een e-mail naar info@bbih.nl. Geef u wensen door en we gaan voor u aan de slag! Wist u dat wij bovendien specialist zijn op het gebied van wintersportincentives? Zo geniet u bij ons bijvoorbeeld van wintersport in Oostenrijk.