Bent u geïnteresseerd in wintersport voor bedrijven? Ons reisbureau uit Amsterdam is specialist in het organiseren van wintersport voor uw hele bedrijf, afdeling of vestiging. Een leukere en betere vorm van teambuilding bestaat bijna niet. Toch vereist het organiseren van een intensieve reis, zoals bij wintersport met uw collega’s, veel toewijding. Zeker als u geen ervaring heeft met het boeken van complexe reizen of het organiseren van een bedrijfsuitje als wintersport.

Wintersport voor bedrijven als incentive of bedrijfsuitje

Zijn gestelde doelen behaald? Wilt u uw personeel een extra stimulans geven of belonen voor het harde werken? Er zijn veel reden om als bedrijf te kiezen voor wintersport als incentive. Wat de reden ook is, wintersport voor bedrijven is altijd een goede keuze. Op wintersport gaan als incentive, is daarnaast een perfecte manier om aan teambuilding te doen of gewoon een goede band te creëren met uw collega’s. Naast onze expertise op het gebied van wintersport voor bedrijven, heeft ons reisbureau veel ervaring met het op touw zetten andere soorten van incentives. Maak gebruik van onze kennis en spreek uw waardering uit voor uw medewerkers met wintersport als bedrijfsuitje georganiseerd door Business Booking International.

Waarom een bedrijfsuitje zoals wintersport uitbesteden?

De organisatie van wintersport als incentive kost veel tijd. Bij Business Booking International werken een aantal wintersportliefhebbers met jaren aan ervaring in de Alpen; onder andere als reisleider, ski-gids of ski-instructeur. Met deze kennis op het gebied van wintersport en met ondersteuning van de plaatselijke contacten, organiseren wij de ultieme skitrip. Bij voorkeur bieden wij voor een bedrijfsuitje, zoals onze wintersport voor bedrijven, meerdere keuzemogelijkheden aan. U kiest bijvoorbeeld voor een locatie in Frankrijk of in Oostenrijk. Ons zakenreisbureau neemt u zoveel mogelijk voorbereiding uit handen, zodat u zich als intern organisator niet druk hoeft te maken over de organisatie van uw wintersport en de voorpret met uw collega’s alvast kan beginnen. Daarnaast zorgen wij dat op locatie alles voor u is geregeld. Zo bespaart u tijd en staat u sneller op de ski’s.

Neem contact op voor wintersport met collega’s

Bespreek de opties van onze wintersport als incentive voor bedrijven door contact met ons op te nemen. Ons zakenreisbureau is namelijk dé expert in het organiseren van wintersport voor bedrijven. Door onze jarenlange organisatorische ervaring bij personeelsreizen en ons specialisme op het gebied van wintersport voor bedrijven verzorgen wij uw reis tot in de puntjes. Bekijk daarnaast ook eens ons zakenreisaanbod. Neem vandaag nog contact met ons op! U kunt 24/7 bellen naar +31 20 820 23 51 of een e-mail sturen naar info@bbih.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen.

Onze aanpak

Stap 1 | Locatie, accommodatie en vervoer

Een passend skigebied

Misschien hebben jullie zelf een voorkeur voor een land en/of skigebied. Zo niet dan zoeken wij een passend skigebied die aansluit bij jullie wensen. Elke groep heeft andere wensen maar wat vaak terugkomt bij een groepsboeking is dat het gebied voor alle niveaus geschikt moet zijn van beginner tot gevorderde. Ook moet het skigebied vaak niet te klein zijn, maar vaak ook niet te groot omdat het wel leuk is om elkaar tegen te komen of op te zoeken. Zeker als jullie wat later in het seizoen boeken, speelt sneeuwzekerheid op. Daarnaast is er ook vaak de wens dat het gebied ook wat leuks te bieden moet hebben voor de niet skiër of boarder. Ook kijken wij naar de bereikbaarheid van een gebied. Wij kijken naar bekende wintersportlanden als Oostenrijk en Frankrijk maar ook naar bijvoorbeeld Spanje en Andorra. Wij adviseren een skigebied passend bij uw wensen.

 

Geschikte accommodaties

Op basis van jullie wensen en budget gaan wij op zoek naar geschikte accommodaties. Wij doen meestal hiervoor drie voorstellen. In veel gevallen – met name bij grote groepen – wordt er gekozen voor een hotel met of zonder halfpension. Wij kunnen bij aankomst een snelle check in verzorgen. Vooraf leveren we dan alle informatie aan bij het hotel zodat niet elke gast zelf hoeft in te checken.

 

Vervoer

Vaak wordt er voor een vliegreis gekozen maar ook een treinreis is een goede optie. En als je het helemaal op maat wil organiseren, kan er ook een Royal Class touringcar het gezelschap op een locatie ophalen en direct naar bestemming brengen. Wij kunnen alles verzorgen.

Stap 2 | Programma uitwerken

Skipassen, skiverhuur en skiles

Skipassen kunnen we vooraf regelen en in veel gevallen zelfs bij de accommodatie laten afgeven. Wij hebben contacten bij de lokale skiverhuren en kunnen ook hier zorgen voor een snelle check-in zodat jullie niet te lang moeten te wachten op jullie spullen. Voor skilessen geldt in de meeste gevallen dat we werken met privé leraren die een groepen van hetzelfde niveau begeleiden. De reden voor privé leraren is dat bedrijven vaak boeken van donderdag tot zondag. Reguliere groepslessen beginnen vaak op zondag. Voor een groep ervaren skiërs kunnen we ook een gids regelen die de groep meeneemt om een dag te freeriden. Of voor de collega’s met een goede conditie is tourskiën onder begeleiding misschien een leuk avontuur.

 

Mogelijk een avondprogramma

Wij kennen onze weg in de alpen en kunnen ook naast het skiën en snowboarden een programma op maat aanbieden. Denk aan een après-ski op een bijzondere plek op de berg bijvoorbeeld.  Met een eerste welkomstdrankje of misschien zelfs bestellen op rekening. Of een dinerlocatie op een schitterende plek. Een aanbeveling voor de groepsbeleving is een rodelavond. Eerst op de berg gezellig met elkaar traditioneel eten en daarna op de slee met elkaar naar benden. Met onderweg nog een pauze met een lekkere schnaps. Of als rodelen iets te spannend wordt gevonden een mooie fakkeltocht. Je groep loopt dan met fakkels over de berg of door het bos richting een mooie berghut waar jullie heerlijk gaan eten. Wij zoeken een passende activiteit die bij jullie wensen past.

 

Andere activiteiten

In de winter is er heel wat meer te beleven in de bergen, dan enkel skiën en snowboarden. Gelukkig maar voor de collega’s die niet van skiën of snowboarden houden. Hieronder wat suggesties maar uiteraard is er veel meer mogelijk.

 

Gletsjertocht

Maak een wandeling op een gletsjer! Met stijgijzers aan je voeten maak je een tocht over een metersdikke ijslaag. Een bijzonder avontuur! Hoewel het misschien makkelijk lijkt, kan een gletsjerwandeling best wel een uitdaging zijn. Het steeds veranderende landschap van scheuren en ijspieken op een gletsjertong is bijzonder ruig en onvoorspelbaar. Met helm, stijgijzers, ijsbijl, goede wandelschoenen en warme kleding maak je onder begeleiding van een gids een tocht van enkele uren en heb je soms ook de mogelijkheid om te gaan ijsklimmen.

 

Arrensleetocht

Voor wie het iets rustiger aan wil doen is een arrensleetocht een aanrader. Warm ingepakt op een echte arrenslee die wordt getrokken door twee paarden, geniet u van het betoverende winterse landschap. Tijdens de rit hoor je het rinkelen van de belletjes en het knarsen van de sneeuw onder de hoeven van de snuivende paarden. Achter elke bocht wacht een ander uitzicht.

 

Sneeuwschoenwandelen

Sneeuwschoenwandelen is bergwandelen in het winterse landschap met speciale sneeuwschoenen (raquettes). Weg van de geprepareerde pistes. Een gids brengt je naar plekken waar je anders niet kunt komen. De sneeuw dempt alle geluiden. Het enige dat je hoort is het knisperen van de sneeuw onder je sneeuwschoenen.

 

Paragliden

Wees vrij als een vogel, stijg op en zweef boven een prachtig berglandschap. Geniet van grenzeloze vrijheid en een prachtig berglandschap op een hoogte van 2.500 meter. Een avontuur voor jong en oud.

 

Steden bezoeken

Rondom tal van wintersportgebieden zijn op redelijke afstand mooie steden te bezoeken. Denk aan Annecy, Bozen, Bern, Innsbruck of Salzburg. Hier vind je onder andere genoeg musea, bezienswaardigheden en winkels voor een vullend dagprogramma.

 

Welness

De Alpen zijn rijk aan wellnesscentra. Zo vind je in Courchevel in Frankrijk het grootse waterparadijs van Europa, waar je kunt opwarmen in onder andere een surfgolfslagbad, spa’s en sauna’s. En in Oostenrijk zijn er 40 thermale baden met geneeskrachtige water, saunafaciliteiten, spa-ruimtes. Typisch voor de Oostenrijkse thermaalbaden is dat ze geïnspireerd zijn door de natuur en dus niet alleen ontspanning maar ook de gezondheid bevorderen. In één van deze wellness centra kun je je de hele dag vermaken.

Heeft al een idee over de reis of heeft u geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of geef uw wensen door en we gaan direct voor u aan de slag! Laat u alvast inspireren door het programma dat we maakten voor Zell am See