Skip to main content

Stap binnen in de wereld van luxe en verfijning terwijl we je meenemen op een reis door enkele van ’s werelds meest fascinerende hotellobby’s. Ontdek de verborgen schatten van architecturale pracht, innovatief design en een ongeëvenaarde gastvrijheid die deze lobby’s tot ware pareltjes maken. Van de weelderige groene oase van een resort tot het adembenemende uitzicht op de besneeuwde bergen in een bergachtig gebied, elke lobby heeft zijn eigen unieke charme.

 

JW Marriott Desert Springs Resort & Spa, Palm Desert, CA, USA

hotellobby

Betreed het schitterende atrium van het JW Marriott Desert Springs Resort & Spa, dat wordt geprezen als een van ’s werelds meest fascinerende hotellobby’s. Dit luxueuze resort onderscheidt zich door zijn prachtige architectuur en innovatieve voorzieningen die een onvergetelijke ervaring voor gasten creëren.

Bij het binnenkomen van het JW Marriott Desert Springs worden gasten begroet door een adembenemend atrium, versierd met weelderig groen, kabbelende watervallen en rustige stromingen. Het uitgestrekte glazen plafond laat het natuurlijke licht binnenstromen, wat zorgt voor een uitnodigende en serene sfeer.

Een van de meest opvallende kenmerken van de lobby is de indrukwekkende collectie hedendaagse kunst en beeldhouwwerken, samengesteld om de visuele aantrekkingskracht en culturele rijkdom van de ruimte te versterken. Van grootschalige installaties tot verfijnde kunstwerken, elke hoek van de lobby toont een mix van creativiteit en verfijning.

 

Badrutt’s Palace St. Moritz, Switzerland

hotellobby

Badrutt’s Palace in St. Moritz, biedt een adembenemend lobby met uitzicht op de besneeuwde bergen.

Deze dient als een poort naar de ongerepte schoonheid van de Zwitserse Alpen. Met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten, voelen gasten zich als het ware één met de omringende natuur. Het contrast tussen de warme, uitnodigende sfeer van de lobby en de koele pracht van de bergen creëert een unieke harmonie die gasten verwelkomt en inspireert.

Naast het adembenemende uitzicht biedt de lobby van Badrutt’s Palace een oase van luxe en comfort. De elegante inrichting, met verfijnde meubels en subtiele details, straalt een sfeer van tijdloze elegantie uit. Gasten kunnen zich ontspannen in de comfortabele zitgedeeltes, terwijl ze genieten van het uitzicht en de rustige ambiance.

 

The Ritz-Carlton, Millenia Singapore

hotellobby

De lobby van The Ritz-Carlton, Millenia in Singapore is een architectonisch wonder dat verfijning en moderne luxe belichaamt. Vanaf het moment dat gasten deze iconische ruimte betreden, worden ze ondergedompeld in een sfeer van geraffineerde elegantie en eigentijds design.

Een van de meest opvallende kenmerken van de lobby is de unieke achthoekige vorm, die het onderscheidt van traditionele hotellobby’s. Deze ontwerpkeuze verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van de lobby, maar creëert ook een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur.

Het pronkstuk van de lobby is het adembenemende glaskunstwerk getiteld “Millenia” van de gerenommeerde kunstenaar Dale Chihuly. Deze magnifieke installatie strekt zich uit over twee verdiepingen en bestaat uit duizenden met de hand geblazen glazen stukken in levendige tinten, waarmee de dynamische energie van de stad buiten wordt opgeroepen. Het samenspel van licht en kleur van het kunstwerk creëert een betoverend visueel spektakel dat gasten fascineert en dient als middelpunt van de lobby.

 

AYANA Midplaza, Jakarta

hotellobby

AYANA Midplaza Jakarta staat bekend als een elegant en luxe hotel, gelegen in het hart van Jakarta, Indonesië. De lobby van dit hotel biedt een oase van rust te midden van de drukte van de stad. Met een eigentijds design, weelderige interieurs en een uitnodigende sfeer, verwelkomt de lobby gasten van over de hele wereld.

Bij binnenkomst worden gasten begroet door een verfijnde ambiance, gekenmerkt door stijlvolle meubels, weelderige groenpartijen en kunstzinnige details. Het ontwerp combineert moderne esthetiek met traditionele Indonesische elementen, wat resulteert in een unieke en uitnodigende ruimte.

Een opvallend kenmerk van de lobby is de indrukwekkende ontvangstbalie, waar gasten hartelijk worden ontvangen door het gastvrije personeel. Deze ruimte dient als het kloppende hart van het hotel, waar gasten kunnen ontspannen, sociale interacties kunnen hebben of simpelweg genieten van de serene sfeer.

 

Ahn Luh Zhujiajiao, Qingpu, China

hotellobby

Ahn Luh Zhujiajiao in Qingpu, China, verwelkomt gasten met een betoverende mix van traditionele charme en hedendaagse luxe, allemaal binnen de grenzen van hun lobby.

Bij het binnentreden van deze ruimte, worden bezoekers meegevoerd naar een wereld waar geschiedenis naadloos samensmelt met moderne elegantie.

De lobby van Ahn Luh Zhujiajiao straalt een sfeer uit van verfijning en authenticiteit, gekenmerkt door prachtige architectonische details die een eerbetoon vormen aan het rijke culturele erfgoed van China. Van ingewikkelde houtsnijwerken tot traditionele Chinese kunstwerken, elk element weerspiegelt een diepe waardering voor de geschiedenis en het vakmanschap van het land.

 

Of je nu reist voor zaken of plezier, het betreden van een hotellobby is altijd een bijzondere ervaring. Het is een moment van anticipatie, waarin je voor even kunt ontsnappen aan de realiteit en je kunt onderdompelen in de prachtige omgeving die voor je ligt.