Skip to main content

Door zijn gunstige ligging, comfort en stijlvolle inrichting is het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport de perfecte accommodatie voor elke reiziger. Het hotel is gelegen op het groene bedrijventerrein Schiphol-Rijk, op slechts 5 kilometer van de passagiersterminals en nabij de snelweg A4. Het hotel biedt een gratis luchthavenpendeldienst, die dag en nacht elke 40 minuten rijdt. In slechts 30 minuten rijdt u naar het pittoreske centrum van Amsterdam, waar u een rondvaart door de grachten kunt maken of een van de vele musea en kunstgalerieën kunt bezoeken. De badplaats Zandvoort is slechts een half uur verwijderd.

 

 

Gasten kunnen kiezen uit 281 moderne, rookvrije kamers en suites, sommige met zicht op de luchthaven. Met gratis high-speed wifi, geluidsdichte ramen, een safe in laptopgrootte, een ruim bureau en individueel reguleerbare airconditioning bieden de kamers een optimale hotelervaring. Het hoteleigen Otium Restaurant biedt een seizoensafhankelijk menu en serveert lokale en internationale specialiteiten waarbij de meest verse ingrediënten worden gebruikt. Het grote buitenterras nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van een heerlijk koude zomercocktail.

 

 

Onze 13 volledig uitgeruste boardrooms en vergaderzalen bieden een gedenkwaardige setting voor zakelijke en andere bijeenkomsten. Ze zijn verdeeld over twee ‘meeting wings’ en bieden ruim natuurlijk daglicht en hypermoderne A/V-technologie. De recentelijk gerenoveerde Prince William Ballroom, die in drie delen kan worden onderverdeeld, is de ideale ruimte voor autopresentaties, bruiloften en grote conferenties met tot wel 435 deelnemers in theateropstelling. Het ruime en groene buitengedeelte is zeer geschikt voor allerlei evenementen, zoals creatieve break-out sessies en zakelijke incentiveprogramma’s. Onze ervaren M&E professionals kijken ernaar uit om samen met u uw volgende evenement succesvol te organiseren!

Radisson Blu. Feel the difference.