Skip to main content

Er wordt steeds meer mogelijk. Op 5 juni gaan we over naar de derde stap van de opening van de samenleving. Dat betekent onder andere dat de koffer weer uit de kast mag. En bijeenkomsten voor scholing en ontwikkeling zijn weer toegestaan. We kunnen weer aan de slag!

 

Dit verandert er op zaterdag 5 juni op gebied van reizen en vergaderen

Het aantal mensen dat gevaccineerd wordt stijgt hard en er worden steeds minder mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis. Op deze manier onderbouwt de overheid de versoepelingen. En heeft het kabinet besloten om de versoepelingen van 9 juni naar 5 juni te verplaatsen.

 

 

 

  • Samenkomsten van trainingen, ontwikkelingen en scholing zijn weer toegestaan.
  • Per ruimte of zaal geldt een maximum van 50 bezoekers op 1,5 meter afstand. Voor grote zalen met 1000 of meer zitplaatsen geldt een maximum van 250 bezoekers. Dit geldt voor alle grote zalen binnen en buiten.
  • De horeca mag open (binnen én buiten) van 06:00 uur tot 22:00. Een vaste zitplek aan tafel, ee n reservering en gezondheidscheck zijn verplicht. Aan de bar zitten is niet toegestaan. Je mag met maximaal 4 personen aan een tafel zitten. Zelfbediening en entertainment is niet toegestaan.
  • In de hotels zijn de sportfaciliteiten voor volwassen ook weer open voor groepen van maximaal 50 personen. Reserveren en een gezondheidscheck blijf verplicht.
  • Ook mogen de sauna’s en wellness centra weer open. Hierbij geldt ook 1 persoon per vierkante meter.

De volgende stap staat gepland voor 30 juni. Op 22 juni wordt bepaald of de stap daadwerkelijk wordt gezet.

 

Bijzondere vergaderlocaties

Nu vergaderen op locatie weer mogelijk is, we willen twee mooie historische locaties delen ter inspiratie. BBI denkt graag met jou mee om een passende vergader locatie te vinden bij jullie wensen en passend binnen de coronamaatregelen.

Het spoorhuis Vinkeveen

Dit is een uitspringende evenementen locatie. Een historisch pand midden in de natuur en vlakbij de Amsterdamse Zuidas en Utrecht. Het kan hier allemaal van simpel vergaderen en brainstrom-sessies tot straks weer meer zoals feesten en evenementen. Het spoorhuis is het meest origineel bewaard gebleven station in Nederland. Het spoorhuis is in dienst geweest van 1915 tot 1950. Daarna is het een goederen spoor geweest tot 1986. In 2011 kocht het Vinkenveense bedrijf VOBI het spoorhuis aan Gert Tetteroo. In 2015 heeft hij samen met de historisch adviseur Klaas Pater het gebouw hersteld vanuit zijn oude stijl. Sindsdien is het beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. Als je hier iets organiseert heb je de beschikking over het hele pand.

De Eusebius kerk in Arnhem

In deze bijzonder historische kerk maak je een reis door de tijd van de 21ste eeuw terug naar de vroege middeleeuwen. De Eusebius vertelt de geschiedenis van bijna twaalf eeuwen hoofdstad Gelderland. De stad was onder Karel van Gelre een van de belangrijkste machts- en handelscentra in Europa. Na de tweede wereldoorlog is de kerk grotendeels opnieuw gebouwd tussen 1947-1964. En gaf zo de stad en inwoners hun trots terug. Je kan hier ook vergaderen in een ridderlijke stijl. Ervaar stilte en prachtige lichtval door de torenhoge glas-in loodramen in de raadskapel. Ook kan je hier (straks) groots dineren, bedrijfsfeesten, congressen/ beurzen en nog veel meer.

Hotel van de maand – Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het Scheepvaarthuis, een 107 jaar oud monument in het hartje van Amsterdam. Het hotel beschikt over 205 luxe kamers, waarvan 22 suites, 8 vergader- en evenementen zalen, Bar Lounge en een Spa & Wellness Centre. ‘It is a World of Luxury & Art’ Grand Hotel Amrâth ligt op slechts 500 meter van het Centraal Station en is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Alles wat u verwacht en extra’s die u niet verwacht. Grand Hotel Amrâth biedt u ruime, hoge kamers met veel daglicht. De kamers en suites zijn ontworpen in Amsterdamse School-stijl met warme kleuren en weelderige vormen. Ook heeft u gratis toegang tot de spa en Spa & Wellness. Grand hotel Amrâth garandeert jou een luxueus verblijf in het historische hart van Amsterdam. In de Bar Lounge kunt u, met uitzicht op de grachten van Amsterdam, de hele dag genieten van een verlaat ontbijt tot een uitgebreide lunch en diner. Onder het genot van een drankje kunt u in de Bar Lounge daarnaast tot laat in de avond nagenieten van uw verblijf in Amsterdam.

 

 

 

 

 

Winactie

Wil jij kans maken op een overnachting in het luxe 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterddam voor twee personen inclusief ontbijt?

Bekijke de actie op onze Facebookpagina en beantwoord de vraag onder de post! uit alle deelnemers word een winnaar geselecteerd! De actie loopt t/m 10 juni 2021

Winnaar van de maand

De winnaar van de winactie van de maand mei is Suzanne van Tiel. Zij mag genieten van een overnachting voor twee personen met heerlijk ontbijt in het Bilderberg (Veluwe). Gefeliciteerd met de prijs en veel plezier!