Gardameer, Italië

Gardameer

Het Gardameer, een schitterend juweel in het noorden van Italië, strekt zich uit als een spiegel van azuurblauw water, omringd door weelderige groene heuvels, majestueuze bergen en schilderachtige dorpjes die zich koesteren in de mediterrane zon. Als het grootste meer van Italië, trekt het Gardameer reizigers aan met zijn onmiskenbare charme en diversiteit aan ervaringen.

De regio rondom het Gardameer is doordrenkt van geschiedenis en cultuur, waarbij eeuwenoude kastelen, middeleeuwse stadjes en betoverende wijngaarden het landschap sieren. Elk dorpje langs de kustlijn vertelt zijn eigen verhaal, van de romantische ambiance van Sirmione tot de levendige markten van Desenzano del Garda.

Maar het Gardameer biedt meer dan alleen een esthetisch genot. Het is een speeltuin voor avonturiers, met een scala aan activiteiten die variëren van watersporten zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen tot bergbeklimmen, wandelen en fietsen langs de schilderachtige paden die de oever omringen. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het meer rustige stranden om te zonnebaden en te genieten van de serene atmosfeer.

Dag 1 | Aankomst Verona

Ochtend

Bij aankomst op de luchthaven van het prachtige Verona, de stad van Romeo en Julia, worden jullie meteen met een bus naar het hotel bij het Gardameer gebracht. Na een rit van ongeveer 1,5 uur naar het noorden van het Gardameer, worden jullie warm ontvangen in het hotel. Hier kunnen jullie inchecken en de bagage achterlaten, waarna het tijd is om te genieten van een smakelijke lunch aan het water.

 

Middag

Na de lunch staat er een avontuurlijke middag op het programma met een opwindende mountainbiketocht langs de schilderachtige oevers van het Gardameer. Jullie worden met minibusjes naar de bergen gebracht, waar jullie samen met een gids kunnen downhillen. Deze activiteit duurt ongeveer 3 tot 4 uur

 

Avond

De dag wordt afgesloten met een heerlijk Italiaans diner aan het water, waarbij jullie kunnen genieten van lokale specialiteiten en de warme sfeer van de Italiaanse gastvrijheid. Na het diner keren jullie terug naar het hotel voor een ontspannen avond en om je voor te bereiden op de avonturen die nog komen gaan.

Gardameer

Dag 2 | Activiteiten in het Gardameer

Ochtend

Na een stevig ontbijt in het hotel vertrekken jullie per bus naar een spannende canyoningtour op slechts 30 kilometer van Riva del Garda. Hier wacht een uitdagend avontuur in de ruige natuur van de omgeving. Het is een geweldige manier om de ochtend door te brengen, omringd door adembenemende landschappen het verkennen van verborgen waterwegen en rotsformaties. Jullie zullen worden begeleid door ervaren gidsen die jullie niet alleen veilig door de canyons zullen leiden, maar ook interessante feiten delen over de flora, fauna en geologie van het gebied. Het is een perfecte gelegenheid om de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren, terwijl jullie een opwindende en verrijkende ochtend beleven.

 

Middag

Na de canyoningtour genieten jullie van een welverdiende lunchpauze te midden van de adembenemende natuurlijke omgeving. Na de lunch keren jullie terug naar het Gardameer om de tweede activiteit van de dag te beginnen. Jullie kunnen kiezen uit zeilen, windsurfen of duiken, maar rustig op het strand blijven is ook een optie.

 

Avond

Na terugkomst in het hotel is er tijd om je op te frissen. Daarna staat er een gezamenlijk diner gepland, waarbij jullie de avonturen van de dag kunnen bespreken en herinneringen kunnen delen. Na het diner kunnen jullie optioneel een ontspannen wandeling maken door de stad of een potje golf spelen.

canyoning

https://www.checkyeti.com/

Dag 3 | Één dag vol adrenaline!

Ochtend

Om deze incentive af te sluiten, beginnen jullie de ochtend met een adrenalinekick tijdens een onvergetelijke paraglidingervaring boven het adembenemende landschap van het Gardameer. Een unieke kans om de pracht van de omgeving vanuit een ander perspectief te ervaren.

 

Middag

Na deze spannende ochtendactiviteit is het tijd om uit te checken bij het hotel. Voor de lunch kunnen jullie bij het hotel nog eenmaal genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten voordat jullie vertrekken naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

 

Avond

Terwijl jullie terugvliegen naar Amsterdam, koesteren jullie de herinneringen aan de avontuurlijke dagen aan het Gardameer, wetende dat deze ervaringen een blijvende inspiratie zullen zijn voor toekomstige prestaties en samenwerkingen binnen het team.

 

We kunnen het hele incentiveprogramma naar jullie wensen aanpassen. Denk aan andere outdoor-activiteiten zoals het lopen van een via ferrata, abseilen of kite surfen. Bovendien kunnen we de reis verlengen met een dag om Verona te bezoeken, zodat jullie kunnen genieten van een vleugje Italiaanse geschiedenis. De gehele binnenstad van Verona staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

paragliding

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.