Skip to main content

Afgelopen maand vond voor de achttiende keer de Switzerland Meeting Trophy plaats. 60 internationale professionals uit de meetingsector uit 7 landen accepteerden de uitdaging van het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB), om deel te nemen aan de Meeting Trophy. Sander Koster vertegenwoordigde Business Booking International en behaalde met Team Nederland een welverdiende tweede plaats.

 

De Switzerland Meeting Trophy is een unieke en informatieve manier om de incentive-aanbiedingen van Zwitserland te ontdekken als onderdeel van een team. Deelnemers reizen per auto, bus, trein, boot en te voet, terwijl ze diverse locaties in Zwitserland verkennen, deelnemen aan spelletjes en vragen beantwoorden. Zeven teams uit Groot-Brittannië, Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Noord-Amerika en Scandinavië strijden in deze onconventionele rally om de hoofdprijs.

Dit jaar begon de reis in Zürich met een speciale rit in de “Rode Pijl Churchill” trein naar Landquart (GR). Vervolgens ging de reis verder met de Rhätische Bahn naar Davos (GR). Daarna stonden de Rigi, Vitznau (LU), Luzern en het meer van Sempach (LU) op het programma.