Skip to main content

Hard Rock Hotel Amsterdam American “Creating memories through the power of music.”

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American verrast, verfrist en vernieuwt op geheel eigen wijze. De missie van Hard Rock Hotel Amsterdam American om gasten het hoogst mogelijke ervarings- en kwaliteitsniveau te bieden is ook terug te zien in de inrichting van openbare ruimtes, kamers en suites. Het Hard Rock Hotel-concept is een luxe hotelconcept dat respect voor muziek en cultuur hoog in het vaandel heeft staan.

Hard Rock Hotel Amsterdam AmericanHet hotel heeft 173 kamers, waaronder een Rock Star Suite van maar liefst 110 vierkante meter. Met de verbouwing zijn unieke stijlkenmerken van het pand in oude luister hersteld. Zo is de prachtige marmeren trap weer het middelpunt van de lobby en ook zijn de kenmerkende Art Nouveau details terug in de inrichting. Het iconische Café Americain blijft met een eigen identiteit opzichzelfstaand etablissement en daar is het interieur onveranderd.

De Hard Rock Hotels hebben een collectie van muziekmemorabilia die inmiddels bestaat uit meer dan 83.000 items. Ook in Hard Rock Hotel Amsterdam American zijn wanden en gangen gesierd door unieke items, zoals gitaren, foto’s, kledingstukken en schilderijen. Zoals de schoenen van Elton John, de jas van Jimi Hendrix, gitaar van Eric Clapton en de jurk van Aretha Franklin en zo veel meer. Een echte must om te komen bekijken….