Skip to main content

We kunnen momenteel niet op reis maar we kunnen wel online shoppen voor de leukste reisgadgets! Hebben we die alvast in huis voor als we weer op reis mogen.

Powerbank

Altijd handig om op reis een powerbank mee te nemen, niks is zo vervelend als verdwaalt te zijn in een onbekende omgeving en niet je Google Maps niet meer kan raadplegen omdat de telefoon is uitgevallen en vragen om de weg is ook niet meer van deze tijd en als het dan al begint te schemeren en niks je meer bekend voorkomt slaat de paniek heel snel toe! Maar met een Powerbank op zak hoef je nooit meer met een leeg toestel rond te lopen.

Reiskussen

Een vakantie kan soms ook stress met zich meebrengen, vooral vliegreizen. Als het ook nog is een hele lange vlucht is en je niet lekker kan liggen dan is een heerlijke zachte kussen die om je nek hangt echt een aanrader. Ook geschikt voor in de auto, trein of de bus. En nu de meeste van ons thuiswerken en dankzij een slechte houding door gebrek aan een goede bureaustoel nekklachten beginnen te krijgen, is deze reiskussen ook geschikt om thuis lekker te ontspannen.

E-Reader

Als lees fan is het geen slecht idee om een E-reader te overwegen voor de volgende vakantie. boeken nemen helaas altijd veel plek in beslag in de koffer en maken hem ook zwaarder, wat voor vliegreizen heel vervelend kan zijn. Maar met een E-reader op zak kunnen alle favorieten boeken gewoon mee op reis!

Koptelefoon

Een goede geluidsdichte koptelefoon is zeker een essentiële item om mee te nemen op reis. Niet alleen om te relaxen met jouw favoriete muziek, maar het houdt ook vervelende geluiden buiten.

Universele reis adapter

De naam zegt het al; deze universele reisstekker functioneert wereldwijd. Een universele stekker met meerdere USB-poorten is heel handig om tegelijk de laptop, telefoon en elektrische tandenborstel mee op te laden, met één stekker kunnen maar liefst vijf apparaten mee opgeladen worden. Bovendien is hij omdat hij compact en licht is ideaal om mee te nemen in het vliegtuig.

Mooie reistas

Reizen is zoveel leuker met een mooie reistas. Voor korte reizen is een weekendtas voldoende, vooral als de weekendtas wieltjes en een uitschuifbaar handvat heeft. Let erop dat er noppen op de boden zijn om de tas te beschermen en kijk ook of de tas een draagkoord heeft, dat maakt het dragen van de tas wellicht wat comfortabeler. Check ook of de afmetingen van de weekend tas overeenkomen met de toegestane afmetingen van de luchtvaartmaatschappij.

Zonnebril

Men kan nooit over genoeg zonnebrillen beschikken. Voor elke outfit een ander model bril, toch? Niet alleen is een zonnebril een leuke accessoire maar het is ook essentieel om te dragen ter bescherming tegen de zon, waarschuwt het oogfonds. Blootstelling aan overmatige Uv-straling verhoogt het risico op staar en andere netvliesaandoeningen. Welk model of type zonnebril je ook kiest, let erop dat er in iedere geval een sticker op de bril is geplakt met de aanduiding UV400 of dat er in de beschrijving 100% UV staat vermeld.

Slaapmasker

Naast een heerlijk zacht nekkussen op de lange vluchten is een slaapmasker ook een goede investering om in slaap te komen. In het vliegtuig kan het vaak rumoerig zijn en hoewel de luiken van de ramen tijdens een nachtvlucht wel omlaaggaan kan het voor sommigen alsnog lastig zijn om in slaap te komen. Maar met een slaapmasker bij de hand moet het geen probleem meer zijn om ook in het vliegtuig tot rust te komen.