Skip to main content

Als bedrijf wil je in contact blijven met je collega’s en/of relaties maar door de huidige situatie kan het soms moeilijk zijn om afstand te bewaren. Daarom bieden wij jou in deze nieuwsbrief 3 top locaties waar je op een veilige manier toch kunt vergaderen of een andere bijeenkomst kunt houden. En aangezien het om hotels gaat, kan er ook overnacht worden! BBI denkt graag mee over hoe we je bijeenkomst zo veilig mogelijk kunnen organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van der Valk Hotel, Utrecht

Wie kent de hotelketen Van der Valk niet. Dit hotel biedt bedrijven de mogelijkheid om daar te vergaderen. Ze volgen de RIVM-richtlijnen, zodat je op een veilige en leuke manier een vergadering kan houden. Het hotel biedt 23 multifunctionele zalen waaronder 6 boardrooms die geschikt zijn als vergaderruimte, maar als je een congreszaal zoekt, bieden ze die ook aan. Alle zalen hebben moderne audiovisuele apparatuur en is er gratis draadloos internet beschikbaar.

www.hotels.nl

Postillion hotels, Amsterdam

Postillion hotels is ook een hotel dat bedrijven de kans aanbiedt om op veilige afstand te komen vergaderen of een bijeenkomst te organiseren. Naast vergader- en congresfaciliteiten beschikt Postillion over moderne hotelkamers. Ideaal na een lange vergadering of meerdaagse congres. Het hotel heeft in totaal 31 flexibele vergaderzalen. De vergaderzalen beschikken over moderne apparatuur, je hebt gratis toegang tot de wifi. Postillion biedt een brainfood concept aan. Dat betekent dat ze bijvoorbeeld in de ochtend een energierijk snack aanbieden en in de middag een gezonde smoothie om het energieniveau van de deelnemers op peil te houden.

www.missethoreca.nl

Mooirivier, Overijssel

Wil je met je team meer in een natuurlijke omgeving vergaderen dan kan je bij Mooirivier terecht. Het hotel zorgt dat u bij hen op een veilige manier kan samenkomen als bedrijf. Mooiriver heeft een mooi uitzicht op het water en is omringd door bos. Het hotel heeft 12 zalen met moderne audiovisuele faciliteiten en je hebt toegang tot gratis wifi. Ze zorgen ook voor brainfood items zoals een gezonde kickstart zodat je er weer vol tegenaan kunt. Je kunt ook andere bijeenkomsten voor uw bedrijven hierhouden Je kunt na het vergaderen heerlijk een wandeling maken over de bospaden.

 

https://www.google.com

 Winnaar van de maand 

De winnaar van de winactie van september is Claudia Visser-Schippers. Zij mag genieten van een welverdiende overnachting voor twee personen met heerlijk ontbijt in Kimpton De Witt. Gefeliciteerd en veel plezier!

 

Win een nacht in Hard Rock Hotel Amsterdam American in Amsterdam

Deze maand verloten we met onze Like & Winactie een overnachting voor twee personen met ontbijt in Hard Rock Hotel Amsterdam American in het centrum van Amsterdam. Hierop kun je nog steeds kans maken. De actie loopt tot en met 08 oktober. Kijk snel op onze facebookpagina wat je hiervoor moet doen.