Skip to main content

We zitten allemaal in een rare situatie en we weten niet wanneer het eindigt. Alle activiteiten staan nu op een laag pitje maar wij als BBI zitten niet stil. Wij denken graag vooruit. Daarom hebben wij een paar leuke coronaproof events die wij kunnen organiseren als het weer mogelijk is.


Events

 

Rally rijden

Rally rijden is een veilige activiteit om met collega’s te doen. Zeker als iedereen zijn eigen auto gebruikt. Een toertocht door de mooiste plekken van Nederland waar stuurmanskunst en navigatiegevoel vaak belangrijker zijn dan snelheid. Vaak organiseren we rally’s door landelijk landschap zoals de Veluwe maar ook door de stad is mogelijk.  Eigen auto’s kunnen ingezet worden (heel Coronaproof), maar denk ook aan rally’s in Kevers of Eendjes zijn mogelijk. Wij kunnen een rally volledig op maat organiseren.

Solex tour

Nostalgie voor de oudere generatie en een nieuwe ervaring voor de jongeren; Solex rijden. Een Solex is een bromfiets die in de 20e eeuw is ontstaan. Er is alleen wel wat meer inspanning voor nodig dan bij een moderne brommerfiets; zonder aanrennen en meetrappen kom je niet ver. Met een solex tour zit je alleen op een Solex, lekker in de buitenlucht. Dat maakt het zeer Coronaproof. Je kunt kiezen voor een solex tour door een mooi landschap of creëer meer uitdaging en combineer het met een speurtocht.

Quadrijden

Zoek je wat meer spanning en vind je het niet erg om vies te worden dan is quad rijden iets voor je. Scherpe bochten, schuine hellingen en diepe kuilen liggen op de loer op ruig terrein. Quadrijden is een spannend activiteit. Quadrijden is ook geschikt voor een wedstrijd vorm. Je zit alleen op een quad. Om een quad te rijden heb je geen rijbewijs nodig.

Blokarten

Wil je nog meer adrenaline? Denk dan eens aan blokarten. Blokarten is een spectaculaire vorm van zeilen maar dan op het strand, daarom wordt het ook wel strandzeilen genoemd. Je zit in een soort karretje op drie wielen, dicht bij de grond. In het midden zit een mast met een zeil. Blokarten is een combinatie tussen raceauto, een zeilboot en een vliegtuig en dat bij elkaar toegevoegd. Een fantastische adrenalinekick en dat ook nog eens CO2-vrij.

Heeft een van deze uitjes je interesse opgewekt neem dan gerust contact met ons op. Dan zorgen wij voor onvergetelijke dag.


Hotel van de maand – Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is een 4 sterren business en conventie hotel maar ook een perfecte basis voor leisure groepen die graag Amsterdam willen verkennen. Het hotel ligt op 200 meter afstand van Hoofddorp station, enkel 4 minuten met de trein naar Amsterdam Schiphol Airport, 20 minuten naar Amsterdam Centraal en 15 minuten naar de Amsterdam RAI convention center.

Het convention center heeft een aparte entree en beschikt over 17 vergaderzalen gelegen op de 1e verdieping. Ze beschikken allemaal over natuurlijk daglicht, een moderne uitstraling en hoge plafonds. Met 1300m2 vergader oppervlakte zijn er ontzettend veel mogelijkheden. De grootste zaal biedt plaats voor maximaal 360 personen.

Het hotel beschikt over 314 kamers met een modern uiterlijk, walk-in regendouche, kleine koelkast en gratis Wi-Fi.

Novotels Gourmet bar restaurant bevindt zich in het hart van het hotel een heeft een fijne sfeer waar gasten kunnen genieten van verse en gezonde gerechten die worden geserveerd vanuit een open keuken. Gezien Novotel een focus heeft op duurzaamheid werkt het hotel samen met lokale boeren en biologische producten.

Leuk nieuws: In december 2020 gaan zij een multifunctionele evenementen locatie openen in de vorm van een glazen kas genaamd The B House. Deze prachtige locatie biedt u de mogelijkheid uw gasten samen te laten komen in een onvergetelijke setting die ongetwijfeld indruk zal maken. Of het nu gaat om een droombruiloft, een privé diner of zakelijk event, in The B House kan het allemaal! Voor meer informatie neem een kijkje op www.thebhouse.nl

Daarnaast biedt het hotel een unieke diner ervaring genaamd“Le Petit Chef”. Een 3D-animatie van ‘de kleinste chef ter wereld’ neemt u mee op een verrassend avontuur gedurende een 3-gangen diner: vermakelijk voor jong, oud, zakelijk en informeel. Tijdens de culinaire trip verschijnen de gerechten die Le Petit Chef een seconde geleden nog als projectie op uw bord bereidde, plots écht voor u op tafel.


 5 wereldweetjes

  • Er bestaat een dorpje Holland in de Verenigde Staten, waar mensen volgens Nederlandse tradities leven. De plaats werd gesticht in 1847, als een nederzetting van Nederlandse Calvinisten.
  • Croissant zijn in Oostenrijk uitgevonden en dus niet in Frankrijk. De croissant werd door een Weense zakenman die een broodjeszaak opende in Parijs, naar Frankrijk gebracht en is sindsdien niet meer weg te denken uit het Franse straatbeeld. De Parijzenaren gaven het broodje de naam croissant (halve maan).
  • De stad met een van de langste plaatsnaam ter wereld ligt in Wales en heet Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.
  • Guyana is het enige land van Zuid-Amerika waar Engels de voertaal is. Guyana was ooit een Britse kolonie en is het enige Zuid-Amerikaanse land waar Engels de officiële taal is.
  • Plastic tasjes zijn verboden in Rwanda. Je wordt in het vliegtuig al verzocht deze weg te gooien. Dit in groot contrast met de rest van het continent, waar plastic tasjes als luxe extraatje voor bij het winkelen worden gezien.

Winnaar van de maand

De winnaar van de maand is Kim van der Meer, zij mag genieten van een welverdiende overnachting met heerlijk ontbijt in het Hard Rock Hotel Amsterdam American! Gefeliciteerd en veel plezier!