Skip to main content

Apollo Hotel Vinkeveen is het jongste hotel van de Apollo Groep. Een combinatie van groen en stad, met uitzicht op de Vinkeveense Plassen en met een eigen haven. Vinkeveen heeft een veelzijdig natuurgebied met voor ieder wat wils. Ideaal dus voor een relaxed weekendje weg in de natuur, of juist een city trip richting Amsterdam of Utrecht. Via de A2 ben je binnen 12 minuten in onze hoofdstad. Vinkeveen is ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in.

Een meeting of evenement plannen?

Je organiseert jouw meeting of event in het gloednieuwe Event Centre Vinkeveen van 1.300m2 aan de Vinkeveense Plassen. De ruimte heeft een eigen entree met ontvangstruimte en terras aan het water. Tijd voor een break tussen je meetings? Goed idee, de catering wordt verzorgd door The Harbour Club. Bij mooi weer plannen ze dit graag voor je buiten op terras. Een perfecte locatie met ruime parkeergelegenheid. Direct gelegen aan de A2.

AMSTERDAM OP STEENWORP AFSTAND

Je kijkt in je binnenspiegel en ziet de Vinkeveense Plassen. Dat is een heerlijk ontspannen verblijf met parking voor de deur. Het hotel heeft 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Nu op naar Amsterdam. Via de A2 ben je er in 12 minuten en Schiphol in 19 minuten.

VINKEVEENSE PLASSEN

Vinkeveen is met name bekend om de Vinkeveense plassen. Deze plassen zijn de schoonste van Nederland en op sommige plekken wel 53 meter diep. Dit is dieper dan het grootste gedeelte van de Noordzee.  Voor duikers is dit dan ook een van de favoriete wateren van Nederland maar er wordt ook veel gevaren, gezeild en in de zomer gezwommen.

WANDELEN EN FIETSEN

Naast watersport staat Vinkeveen ook bekend om de mooie omgeving waarin het ligt: gezellige zandstrandjes, verlokkelijk zwemwater, schilderachtige kronkelende veenriviertjes, weids polderlandschap, sfeervolle dorpscentra, monumentale boerderijen en forten van de stelling van Amsterdam. Kortom in dit natuurgebied hoef jij je niet te vervelen. Of je nu houdt van watersport, wandelen, fietsen, mountainbiken of kanoën. De omgeving van de Vinkeveense Plassen heeft het allemaal.

AMSTERDAM

Op 12 minuten rijden van ons hotel sta je in Amsterdam. Goed te combineren met een verblijf in de natuur dus. In de hoofdstad bezoek je alle highlights. Ga naar het Paleis op de Dam, wandel langs de grachten, shop in de P.C. Hooftstraat of ga naar het Museumplein voor alle Hollandse meesterwerken.

UTRECHT

Binnen een half uurtje rijden ben je in Utrecht. Deze historische stad is uitgeroepen tot de mooiste grachtenstad van Nederland! Naast de mooie grachten heeft Utrecht natuurlijk ook de beroemde Domtoren. Ook een echte must-see! Als je genoeg gehad hebt van de bezienswaardigheden, is Utrecht ook de stad om te shoppen en na afloop bij een leuk tentje wat te eten.