Skip to main content

Er even tussenuit met een groepje collega’s of juist alleen? We hebben paar plekken voor je opgezocht waar je maximaal kan ontspannen op een heerlijke plek in Nederland! Genieten van de natuur, leuke zitjes, een goed boek of een teamactiviteit. Hier is veel mogelijk en ben je vooral even weg van de dagelijkse “gewone” dingen.

 

Bijzonder overnachten in een kleurrijk Tuinhotel – Vinkeveen

Tuinhotel Tralala is een camping met een verfijnde kijk op ouderwets plezier. Loop door de poort van Tralala en geef je over aan deze heerlijke plek. Voor heel even mag je de rest van de wereld vergeten en je laven aan de wilde bloemenzeeën, knusse zithoekjes, sloten filterkoffie, kitscherige parasolletjes en oergezellige spelletjes. Wanneer je op je blote voeten door je eigen tuintje loopt weet je opeens weer hoeveel vrijheid ‘helemaal niets doen’ eigenlijk geeft. Toch moeten vergaderen in een stad? Zowel Utrecht als Amsterdam zijn vlakbij. Dus of je nu komt ontspannen of een vergadering hebt in een van de naast liggende steden hebt dit is de perfecte bestemming.

 • 2 tot 48 personen
 • Aan het water
 • Gratis Wifi
 • In de natuur

   

Stro-hotel Hayema Heerd – Oldehove

Het stro-hotel is een authentieke oude boerderij waar je de vrijheid en de natuur kan proeven. Bij het Stro-hotel overnacht je op een hooizolder, direct onder het imposante dak, tussen de grote gebinten en balken. Je slaapt dan in een groot bed, opgemaakt met een dik pak stro. De hooizolder telt drie tweepersoonsstrobedden én acht unieke bedsteden. Maximaal zestien personen kunnen op een strobed slapen. Is de groep groter, of is er behoefte aan meer privacy, dan kun je ook gebruikmaken van het nabijgelegen strokasteel en of van de stro-iglo’s. Je proeft nog de authentieke sfeer van de oude boerderij en ruikt het verse stro. Hier kan je ook onder andere teambuilding, trainingen, bedrijfsfeestje en activiteiten doen. Als een plus punt wordt ‘s morgens een heerlijk en gezond ontbijt bezorgd, met allerlei verse producten uit de regio.

 • 2 tot 16 personen
 • In de natuur
 • Gratis Wifi

     

Bijzonder overnachten in een huifkar bij Hayema Heerd Oldehove

Overnachten in een huifkar is zeker iets wat je een keer moet meemaken met je team. Bij het slapen in een huifkar worden de huifkarren geplaatst op een mooie plek op het terrein, afhankelijk van hoe de wind staat. Bij het plaatsen van de huifkarren wordt er rekening mee gehouden dat je het mooiste uitzicht krijgt als de wind het mogelijk maakt. ’s Avonds kan je de zonsondergang bekijken liggend in je huifkar of juist bij een kampvuur terwijl je marshmallows aan het roosteren bent of juist aan het koken bent. Het is heerlijk slapen in een huifkar. Ze zijn voorzien van lekkere matrassen en goede dekbedden.

Er zijn vier verschillende huifkarren waaruit je uit kan kiezen, je hebt:

 • Twee huifkarren voor twee personen
 • Eén huifkar voor twee – drie personen
 • Eén huifkar voor twee – vier personen.

 

Design groepsaccommodatie – Eibergen Gelderland

Vind je het niks om op een strobed te slapen of juist in een huifkar, maar wil je wel natuur combineren met modern dan is de Design groepsaccommodatie een perfecte plek voor jou. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om alle activiteiten uit te voeren maar toch in een modern, chique accommodatie te overnachten. Door de ligging in het bos is de omgeving van het accommodatie ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Een dagje uit of een activiteit in de natuur is uiteraard ook mogelijk. Bezoek bij warm weer de diverse natuurstranden en zwembaden. Ga golven in Groenlo of boek een bierproeverij bij Grolsch. Steden in de buurt waar je terecht kan voor horeca, winkels en kunst/cultuur zijn:

– Groenlo
– Ruurlo
– Hengelo
– Winterswijk
– Enschede
– Doetinchem

Maar je bent ook zo over de Duitse grens. De natuurgebieden De Leemputten en het Duitse Zwillbrocker Venn (bekend om de broedende flamingo’s) liggen op nog geen kilometer afstand.

 • 10 tot 18 personen
 • In de natuur
 • Gratis Wifi