Vervoer

Business Booking International biedt wereldwijd elk gewenst vervoer aan. Wij kunnen u assisteren bij het boeken van zowel vluchten, huurauto’s, transfers, shuttles, bussen, treinreizen als boten.

 

Vluchten

Het aanbod aan vluchten is ontelbaar. Wij bieden wereldwijd vluchten aan tegen die het beste passen in het gewenste reisschema. Of het nu gaat om een enkele vlucht, retourvlucht, vlucht met meerdere bestemmingen of een open-jaw, wij regelen het voor u. Bij ons kunt u terecht voor zowel de traditionele luchtvaartmaatschappijen, lijndiensten en lowcost carriers. Ook helpen wij u graag met het vastleggen van uw favoriete stoel in het vliegtuig.

 

Autohuur

Wij kunnen voor u wereldwijd 100% zorgeloze autohuur verzorgen. Wij werken samen met alle grote internationale verhuurbedrijven. Wij kunnen voor u huurauto’s verzorgen waarbij alle verzekeringen standaard inclusief zijn en er geen verborgen kosten naar boven komen wanneer u aan de balie staat om de auto af te halen. U hoeft alleen maar uw wensen bij ons aan te geven en wij gaan meteen voor u aan de slag.

 

Transfers, shuttle services en bus tours

Wilt u graag het vervoer regelen voor een individu of een (grote) groep? Dan kunnen wij u hierbij helpen met het bieden van transfers, shuttle services en bus tours in binnen- en buitenland. Wij beschikken in Nederland over een netwerk van ervaren en zelfstandige chauffeurs die aan hoge kwaliteitseisen voldoen waaronder: nieuwe wagens, benodigde diploma’s, strikte kledingvoorschriften en minimaal tweetalig.

 

Treinreizen

Indien u opzoek bent naar treintickets kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u bij het boeken van uw internationale treinreizen, of dat nou is met de Eurostar van London naar Amsterdam, u met de Thalys wil reizen naar Parijs, met de ICE naar Frankfurt of zelfs met de bullettrain in Japan, wij staan voor u klaar. Tijdens uw treinreis kunt u rustig doorwerken en bent u snel en efficiënt op uw bestemming.

 

Boten

Bent u op zoek naar een ferry overtocht, een zeilboot of juist naar een sloepje of mooie antieke salonboot? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben connecties door heel Europa voor het vinden van de meest geschikte privéboot en de mogelijkheid tot het wereldwijd boeken van veerdiensten die aansluiten bij uw reiswensen.

 

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.