Levi

Breng een bezoek aan het hoge noorden! Ga naar het Finse Lapland en ervaar de wintersport eens op een andere manier. Ga voor een combinatie van skiën, wellness en outdoor activiteiten en met een beetje geluk kan je het noorderlichtschouwspel meemaken.

 

Wij helpen graag met het op maat maken van een unieke wintersport incentive. Onderstaand een voorbeeld van een vierdaags programma. Alle reizen zullen volledig op maat gemaakt worden. De incentive reis naar Levi is geschikt voor maximaal 40 personen.

Dag 1 | Op naar het hoge noorden

Middag
Aankomst op de luchthaven van Kittila
Transfer naar Levi en Check-in in de accommodatie

 

Avond

Après-ski avond in Levi ski resort

 

Dag 2 | Het arctische leven

Ochtend
Beleef tijdens een arctisch tochtje met husky’s en rendieren de traditionele manieren van transport. Je maakt een huskytocht van 2 km en een rendiertocht van 1 km door de uitgestrekte bossen en over een gevroren meer. Daarnaast maak je kennis met het leven van de rendier herders en breng je een bezoek aan het Levi Husky Park. Hier geniet je van een snack rondom het kampvuur.

Middag
Na een goede lunch is het tijd om te gaan skiën! Na een middag vol pistes ga je het Finse geheim voor jeugdigheid ervaren: de sauna! Geniet van de warme traditionele houten sauna voel je je weer verjongd en fris. Wie durft kan hier een duik in een ijswak nemen.

 

Avond

Geniet in de avond van een goed diner in Levi.

 

Dag 3 | Winter has come

Ochtend
Check-out aan het einde van de ochtend en transfer naar Snow Village. Snow Village wordt ieder jaar opnieuw opgebouwd. In het seizoen van 2018/2019 is het thema Game of Thrones.


Middag

Bij aankomst in Snow Village laat je je bagage achter in de lobby en krijg je een rondleiding door het indrukwekkende Snow Village. Vervolgens ga je op sneeuwscootersafari. Bewonder de uitgestrekte sneeuwwereld vanaf de sneeuwscooter en geniet van de prachtige natuur. Na de safari ga je terug naar Snow Village en kom je even tot rust in de ijsbar onder het genot van een ijskoud drankje. Daarna ga je inchecken in de Game of Thrones Snow Suite.

 

Avond
Vanavond vind het diner plaats in het bijzondere Ice Restautant van Snow Village. Geniet van een heerlijk driegangen diner te midden van het met ijs en sneeuw gemaakte interieur.

Dag 4 | Terug naar huis

Ochtend

Check-out in de ochtend gevolgd door de transfer naar luchthaven.

 

Middag

In de middag vlieg je terug naar huis.

 

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.