Wij zijn bekend met vrijwel alle skigebieden

Wij kunnen met trots zeggen dat wij dé specialist zijn als je met een groep collega’s op wintersport wil. Roald Schouten, eigenaar van Business Booking International, heeft 8 jaar in Oostenrijk gewoond, spreekt het dialect vloeiend en kent vrijwel elk skigebied en zelfs elke bergtop op zijn duimpje.

Of u nu voor uw club, eigen bedrijf of zakelijke relaties een wintersportreis wilt organiseren, wij kunnen alles regelen: keuze skigebied, vervoer, accommodaties, restaurants en activiteiten. Wilt u echt even nergens aan hoeven te denken? Dan kunnen wij een persoonlijke gids meesturen die alles ter plaatse regelt en begeleidt.

Niet alleen in Oostenrijk maar ook buiten Oostenrijk kennen wij de mooiste skioorden, gezelligste apres-ski bars en uitdagende (off-)pistes. Door onze jarenlange ervaring in het samenstellen van wintersportreizen kunnen wij elk gewenste programma of bestemming verzorgen.

Heeft u al een idee over de reis of heeft u geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of geef uw wensen door en we gaan direct voor u aan de slag!