Wintersportexpertise

24/7 bereikbaar

Voorstel binnen 48 uur

Als specialist op het gebied van zakelijke wintersport organiseren wij voor u een onvergetelijke reis naar de besneeuwde bergtoppen van Frankrijk. In het land combineert u heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes met wintersport in prachtige skigebieden. Boek uw zakelijke wintersport in Frankrijk bij Business Booking International en geniet samen met uw collega’s van de sneeuw in de bergen!

Geïnteresseerd in onze reizen?

Neem contact op!

Ga zorgeloos op zakelijke wintersport in Frankrijk

Het regelen van zakelijke wintersport in Frankrijk vereist veel werk en tijd. Ons reisbureau verlost u van de hieraan verbonden organisatiestress en coördineert voor u de best mogelijke wintersportreis. Vanaf het moment dat uw wensen bij ons bekend zijn, zorgen wij voor de beste accommodaties en passend vervoer. U kunt bijvoorbeeld reizen met onze Royal Class-touringcar die u en uw gezelschap ophaalt op locatie en daarna direct vervoert naar uw bestemming. Als wintersportspecialist letten wij op alle details van uw zakelijke wintersportreis, waardoor u volledig kunt genieten in de sneeuw. Naast wintersport coördineren wij voor u leuke incentives en verzorgde zakenreizen.

Zakelijke wintersport Frankrijk

Informeer naar de mogelijkheden voor zakelijke wintersport

Wilt u graag meer weten over ons reisaanbod bij zakelijk wintersport in Frankrijk of onze andere personeelsreizen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons reisbureau uit Amsterdam. U bereikt ons door te bellen naar +31 20 820 23 51 of door een e-mail te sturen naar info@bbih.nl.