Zakelijke Wintersport

Wij kunnen met trots zeggen dat wij dé zakelijke wintersport specialist van Nederland zijn. Roald Schouten, eigenaar van Business Booking International, heeft 8 jaar in Oostenrijk gewoond, spreekt vloeiend het dialect en kent elk skigebied en zelfs iedere bergtop op zijn duimpje.

 

Of u nu voor uw bedrijf, uw zakelijke relaties of uw club een wintersportreis wilt organiseren, wij kunnen alles regelen: vervoer, accommodaties, restaurants, recepties, skilessen, skipassen, skiuitrusting en andere activiteiten. Wilt u echt even nergens aan hoeven te denken? Dan kunnen wij een persoonlijke gids meesturen die alles ter plaatse regelt en begeleidt.

 

Niet alleen in Oostenrijk maar ook buiten Oostenrijk kennen wij de mooiste skioorden, gezelligste apres-ski bars en pistes geschikt voor ieder nieveau. Door onze jarenlange ervaring in het samenstellen van wintersportreizen kunnen wij elk gewenst programma op iedere gewenste bestemming verzorgen.

 

Heeft u al een idee over de reis of heeft u geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op het nummer +31 (0) 20 820 23 51 voor meer informatie of geef uw wensen door en we gaan direct voor u aan de slag!

 

wintersport

Neem contact met ons op

Verstuur