Skip to main content
Blog

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

By 17 mei 2013No Comments

Fashionable overnachten in Amsterdam? WestCord Fashion Hotel Amsterdam bevindt zich midden in het Fashion District van Amsterdam aan de ring A10. Op slechts 10 minuten met het openbaar vervoer vanaf het centrum. Het hotel is gemakkelijk te bereiken en beschikt over een eigen parkeergarage. Bij binnentreden van het hotel komt de stijlvolle atmosfeer u tegemoet. In de lobby ziet u een Fashion Gallery met exposities van jonge ontwerpers, kunst en trendy accessoires. Naast stijlvolle design kamers is WestCord Fashion Hotel Amsterdam een moderne en inspirerende locatie voor meetings en events. In het gehele hotel is gratis wireless internet aanwezig.

Kamers

In het viersterren hotel ontwaakt u in stijl. Het hotel heeft 260 ruim ingerichte, moderne kamers voorzien van alle faciliteiten die u mag verwachten. De kamer is voorzien van een werkplek met gratis wireless internet.

Vergaderen & Evenementen

Ook voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en evenementen bent u van harte welkom in WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Het hotel beschikt over 7 vergaderzalen met airconditioning, daglicht, gratis wireless internet en alle moderne audiovisuele apparatuur. Naastgelegen Fashion Boulevard heeft een eigen ontvangstruimte, bar en keuken. De ruimte kan flexibel verdeeld worden in 1 tot 7 verschillende zalen, heeft een stijlvolle aankleding en is ook compleet technisch uitgerust voor zakelijke meetings.

Restaurants & Bars

Over een marmeren catwalk, langs de fashionable modepoppen loopt u vanaf de lobby van het hotel naar “Fashion’s Restaurant & Bar”. Fashion’s Restaurant is ’s avonds geopend voor een culinaire en gezellige avond. De keukenbrigade, onder leiding van de Franse Chefkok Stéphane Besse, staat klaar om een culinair diner voor u te bereiden. Voor groepen biedt het restaurant uitstekende mogelijkheden voor lunch en diner. Wanneer u uw wensen bij ons kenbaar maakt stellen we graag een passend buffet of diner voor u samen. Naast de verrassende á la carte kunt u in de Fashion’s Bar terecht voor smaakvolle lunchgerechten en klassieke dinergerechten.

Onder het genot van hippe cocktails en culinaire “bites” kunt u nagenieten in de SKYY Bar. De strak ingerichte SKYY Bar bevindt zicht op de 10de verdieping en biedt een panoramisch uitzicht over Amsterdam. De SKYY Bar is dagelijks geopend en tevens af te huren voor een informele borrel, meeting of besloten diner.

The Wellness Garden

Naast al deze modieuze luxe kunt u een bezoek brengen aan The Wellness Garden, met faciliteiten zoals een binnenzwembad, fitnessruimte, verschillende sauna’s en Turks stoombad. Of geniet van een ontspannende massage of behandeling.