Skip to main content
Blog

Veelzijdige incentive bestemming: Ierland

By 30 januari 2020april 17th, 2020No Comments

Ierland is een veelzijdige bestemming waardoor het heel goed geschikt is voor een incentive trip. Er gaan dagelijks vluchten naar verschillende steden dus het is ook ideaal voor een korte city trip.  De bekendste steden van Ierland zijn Dublin, Cork, Kerry, Galway, Shannon en Limerick. In elke stad is er veel te doen en te beleven. Ierland biedt veel verschillende incentive mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld leuke themareizen zoals mission impossible reizen, haunted castles en tales of Titanic tours.

 

In een Mission Impossible-thema actieve reis, wordt de groep in verschillende teams verdeeld en moeten ze tegen elkaar strijden door opdrachten uit te voeren en telkens verschillende aanwijzingen te ontgrendelen. Een kans voor deelnemers om binnen twee dagen tijd te ontdekken waar zij – en hun teamleden – echt van zijn gemaakt.

De Mission Impossible trip is het perfecte incentiveprogramma voor verkoopteams die op zoek zijn naar motivatie, of zakelijke incentive reisgroepen die stoom moeten afblazen en de geest moeten opfrissen met teambuildingactiviteiten.

Tijdens deze trip komt onder andere valkerij, boogschieten, vissen, schattenjachten, helikoptervluchten, een masterclass kajakken en surfen en een coasteering-tour aan te pas.

 

 

Bezoeken aan historische landgoederen en kastelen horen ook bij deze trip en de majestueuze landschappen en de iconische kustlijn maakt deze reis compleet. De maaltijden en afternoon tea’s worden op prachtige locaties genuttigd. Tijdens de geheime, afzonderlijke teamontbijtjes worden de strategieën van de teams nog een keer goed doorgenomen voordat de groepen van geheime agenten weer op pad gaan.

Bij terugkeer in het hotel op de laatste avond is er een onvergetelijke avond gepland van Ierse cultuur, verhalen, zingen, dansen.

 

©www.thetimes.co.uk

 

Een andere incentive tip is een bezoek aan de bruisende en levendige hoofdstad Dublin! De sfeer in de stad is levendig en gemoedelijk, op elke hoek van de straat hoor je muziek, de stad is een perfecte uitvalsbasis om ook het landschap, de kastelen en de andere steden te bezoeken.

Deze trip begint met een bezoek aan de thuisbasis van de beroemdste export van Ierland, het Guinness Storehouse. Ook staat een bezoek aan een windhondenrace stadion op de planning en mag een pub nacht met traditionele muziek en dans en lekker eten op de gaafste locaties van Dublin niet ontbreken. Ook leer je hier de kunst van het bespelen van authentieke Ierse instrumenten en de Ierse dans. Er is genoeg vrije tijd om in deze hippe metropool te shoppen en de vele terrasjes en pubs te bezoeken. De Ieren zijn zeer gastvrij en staan te popelen om toeristen te ontmoeten en vol trots over Ierland te vertellen.

 

 

Deze incentive reizen zijn volledig aanpasbaar aan de behoeften van het bedrijf en heeft het een positieve impact op de mentaliteit en de teambuilding. Neem contact op met het team van Business Booking International en vraag vrijblijvend uw offerte aan!