Uitgelicht

Eurostar

Reis in recordtijd van Londen naar Nederland

Goed nieuws! Vanaf 4 april rijdt er tweemaal per dag een supersnelle, rechtstreekse Eurostar van Londen naar Amsterdam. Reis vanaf London St Pancras International in een recordtijd van 3 uur naar Rotterdam en in 3 uur en 40 minuten naar Amsterdam. Dat zonder gordels of turbulentie en met veel beenruimte.

De andere kant op, van Nederland naar Londen, reis je voorlopig nog op de oude manier: met overstap op Brussel-Zuid/Midi. Dat komt omdat er nog geen overeenstemming is over de paspoortcontrole tussen Nederland en Groot-Brittannië. Zodra de regeringen het daarover eens zijn, rijdt er ook een rechtstreekse Eurostar van Amsterdam naar Londen. Dat zal naar verwachting in 2019 zijn.

Ook vanuit Londen blijft deze overstapverbinding bestaan, maar dan als aanvulling op de twee rechtstreekse Eurostarverbindingen. Daarmee stap je na ongeveer 4,5 uur hartje stad uit. Ook heel prettig dus.

 

Totdat ook de snelle heenreis beschikbaar komt, is een combinatie vliegtuig – trein een slimme optie om aan te bevelen. Vliegend heen en vliegensvlug terug met Eurostar!

 

Discovery Fare

Voor corporate klanten komt er een aantrekkelijk aanbod: Business Premier Discovery Fare. Voor € 206,00 reis je van Londen naar Rotterdam of Amsterdam in alle luxe en tegen volledig flexibelevoorwaarden. Meer informatie volgt als de details bekend zijn.