Skip to main content

Ben je op zoek naar een buitengewone monumentale locatie voor je volgende zakelijke bijeenkomst? Zoek niet verder! We hebben een lijst samengesteld van de top vijf opmerkelijke vergaderlocaties in Nederland die beloven je zakelijke evenementen naar nieuwe hoogten te tillen. Van historische kastelen tot eigentijdse ruimtes, elke locatie biedt een unieke sfeer en een inspirerende omgeving voor je vergaderingen, conferenties of netwerkevenementen.

 

Kasteel Montfoort (Montfoort)

Aantal personen: 2 tot 500

Als eerste op de lijst staat Kasteel Montfoort en dat is niet zonder reden. Kasteel Montfoort biedt een perfecte mix van oud en modern voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Geschiedenis ontmoet innovatie in dit monumentale kasteel in Montfoort dat is gesticht tussen 1156 en 1178. Dit gebouw diende als verdediging in de machtsstrijd tussen Holland en Utrecht.

Tegenwoordig is Kasteel Montfoort een ideale vergaderlocatie voor dynamische brainstormsessies en presentaties. Eersteklas cateringopties zijn beschikbaar om de ervaring compleet te maken.

Maak jouw bijeenkomsten zowel heerlijk als productief!

Kenmerken: meerdere zalen; hoogwaardige cateringopties; flexibele arrangementen; topklasse faciliteiten en ruimte voor grotere groepen.

 

Het dikke torentje (Eemnes)

Aantal personen: tot 12 personen

Op de volgende plaats prijkt het Rijksmonument ‘Het Dikke Torentje’, oorspronkelijk de Sint Pieterskerk van Eemnes-Binnen. Een cultureel erfgoed en Rijksmonument, gebouwd tussen 1439 en 1491. Nu zorgvuldig onderhouden door particulieren na restauraties in 1883 en 1921.

Het dikke torentje biedt vandaag de perfecte evenementenlocatie met een rustige omgeving en authentieke uitstraling. Geniet van cateringopties, een rijke geschiedenis en betoverende ambiance. De uitzonderlijke ruimten maken het ideaal voor diverse evenementen, inclusief zakelijk bijeenkomsten.

Kenmerken: rustige omgeving, catering opties beschikbaar, breed buitenterrein, exclusief niveau voor zakelijke bijeenkomsten.

 

VRIJ (Culemborg)

Aantal personen: tenminste 25 personen

VRIJ in Culemborg, voorheen een fruitbedrijf, nu een NSW-landgoed (Natuurschoonwet) op Landgoed Anckerwaerdt. Het hoofdgebouw, VRIJ, dateert uit de 19e eeuw en behoudt zijn oorspronkelijke karakter, met opmerkelijke Philibertspanten die zorgvuldig zijn blootgesteld.

Bij Vrij in Culemborg vind je een unieke evenementenlocatie die exclusief voor jullie is. Geniet van ongeëvenaarde gastvrijheid, een sfeervol terras, gratis parkeergelegenheid en mogelijkheden voor catering en overnachting.

Kenmerken: groot terras, gratis parkeergelegenheid, cateringopties beschikbaar, overnachtingsmogelijkheden.

 

De Grote Werf (Utrecht)

Aantal personen:  tot 60 personen

De Grote Werf is onderdeel van de karakteristieke Utrechtse werf, die dateert uit de middeleeuwen en is gelegen aan de serene wateren van de Oudegracht. Hier vind je een harmonieus samenspel tussen de historische ambiance van de middeleeuwen en het moderne comfort van vandaag. Deze veelzijdige locatie biedt ruimte in overvloed, waardoor het ideaal is voor diverse evenementen.

Kenmerken: Diverse cateringopties beschikbaar, flexibele opstellingen met capaciteit voor 28, 45 en 60 personen.

 

Het Witte Kerkje (Nijmegen)

Aantal personen: 10 tot 25

Last-but-not-least, ontdek ‘Het Witte Kerkje’; Als je Nijmegen nadert, valt meteen het opvallende witte kerkje aan de rechterkant op, dat boven de boomtoppen uitsteekt. Dit Witte Kerkje vormde ooit het middelpunt van het dorp Neerbosch en opende eind veertiende eeuw voor het eerst zijn deuren voor de lokale bevolking.

Wat een unieke locatie net buiten het centrum van Nijmegen. Ooit een kerk, nu omgetoverd tot een inspirerende plek voor zakelijke bijeenkomsten. Geniet van de serene sfeer en de historische charme terwijl je werkt aan jouw zakelijke doelen. Cateringopties zijn beschikbaar om jouw ervaring compleet te maken.

Kenmerken: Gratis parkeerplaats, inclusief cateringopties, bus stop op 5 minuten loopafstand.

 

Waar wacht je nog op? Duik in deze betoverende wereld van unieke locaties en laat je zakelijke bijeenkomsten schitteren als nooit tevoren. Boek nu met ons voor een onvergetelijke ervaring.  Jij boekt, wij regelen!