Skip to main content

De plek waar vogels van iedere pluimage welkom zijn!

The Birdhouse is één van de nieuwste hotspots in de Plantagebuurt geïnspireerd door de vogeltuinen van het tegenovergelegen Artis. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je hier aan het juiste adres voor heerlijke bites & bowls, fijne koffie, lokale bieren, birdhouse cocktails en veel ander lekkers. In dit gave nieuwe stekkie is een fijne sfeer gecreëerd die geïnspireerd is door de leefomgeving van vogels – en een stukje buitenleven naar binnen haalt. Wij hebben een nest gereserveerd voor 2 personen, wanneer kom je aanvliegen?

Er zijn speciale menu’s en arrangementen voor groepen van 10 tot 70 personen in de tuinzaal met uitzicht op de strak ontworpen binnentuin. Van een borrel & bites tot lunch of diner, van koffie met huisgemaakte taarten tot een winetasting, het kan allemaal. Van te voren of erna overnachten doe je in het bijbehorende boutique hotel The Lancaster Hotel. Een indrukwekkend monumentaal pand dat bol staat van de bijzondere details. The Lancaster Hotel Amsterdam pronkt in de hippe Plantagebuurt. Een groen stukje centrum Amsterdam, waar de leuke spots als paddenstoelen uit de grond schieten.

Oh, en hadden we al gezegd dat dierentuin Artis aan de overkant zit? De vergaderlocaties Hortus Botanicus en het Koninklijk Instituut van de Tropen liggen op steenworp afstand.