Skip to main content

Het 4-sterren superior design hotel in het centrum van Amsterdam

The Albus is door een Nederlandse familie geleid luxe boutique hotel in hartje Amsterdam. Laat je assisteren door hun gepassioneerde collega’s bij het perfect plannen van je vakantie in Amsterdam. Alle hotspots liggen op loopafstand of een korte tramrit. Kom je met de auto, zeer vlakbij zijn er parkeergarages waar ze speciale deals mee hebben.

Stijlvolle duurzaamheid

Het moderne ontwerp van hun luxe hotel past bij hun milieubewustzijn. The Albus is er trots op het eerste Co2-vrije hotel in Europa te zijn. Ze streven ernaar om hun collega’s in de hotel branche te inspireren om duurzamer te ondernemen en blijven zichzelf verbeteren om de gemeenschap en de planeet beter van dienst te zijn. Doe mee met hun missie en geniet van duurzame luxe in dit Green Key hotel.

Een genot voor je zintuigen

Het restaurant van het hotel, Senses by Lars Bertelsen, is een van de beste restaurants van Amsterdam. Het staat ruim 3 jaar in de top 10 luxe restaurants van Amsterdam op Tripadvisor. Dit is ‘fine dining’ op zijn best. Ontspan in de lounge, drink een cocktail aan de bar of ontdek de kunstwerken op de gang.

Volgens Tripadvisor horen zij wederom ook bij de beste luxe restaurants in Nederland. Ze zijn erg trots op hun 2de plaats.

Ervaar een creatieve, culinaire beleving die al je zintuigen prikkelen. Reserveer je tafel in Senses restaurant of geniet van ‘private dining’ op uw kamer.

Blissful ontbijt

Het keuken team van Senses by Lars Bertelsen verzorgt in hun stijl een topkwaliteit ontbijt. Senses restaurant serveert elke ochtend een ‘Blissful ontbijt’. Begin de dag gezond, maak een keuze uit 2 warme gerechten, aangevuld met een glas Cava, en een keuze uit Mimosa, volle melk, Sojamelk, chocolademelk, Sinaasappelsap, thee, koffie, Cappuccino, Espresso of Latte. Ze serveren Fairtrade en UTZ-gecertificeerde koffie en thee.