Skip to main content

Het vernieuwde Savoy Hotel Rotterdam is zóveel meer dan een hotel. Het Savoy is thuis. Al sinds 1961 voor gasten uit binnen-en buitenland én voor echte Rotterdammers. Iedereen die in het hotel verblijft wordt meegenomen in het lokale gevoel en de bewogen geschiedenis van Rotterdam.

 

Het Savoy Hotel Rotterdam is een viersterren hotel met 95 hotelkamers in diverse formaten, van compact tot heerlijk ruim met een balkon en een fenomenaal uitzicht op de welbekende Markthal. De energie van de wederopbouw van de stad is niet alleen voelbaar door de locatie in de hippe wijk Hoogkwartier, maar ook in het design en het stoere en duurzame karakter.

 

De kers op de taart is de Piet le Blanc Suite, die zich in de kelder van het Savoy Hotel bevindt en vernoemd is naar Piet le Blanc (1921 – 1966), de karakteristieke jazz saxofonist uit Rotterdam die ook bekend stond als ‘de Saxman’. Deze suite van 70 m2 is geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikt over een groot flatscreen tv scherm van 1.60 breed en een digital surround geluidsinstallatie.

 

Bij Savoy Local op de begane grond kunnen gasten terecht voor een lekker ontbijt, een goede en gezonde lunch of een fijne borrel.