Skip to main content

Welkom bij Hotel Saratz en het congres- en evenementencentrum Pontresina! Een plek vol verrassingen en contrasten.

 

Hotel Saratz ligt in het centrum van Pontresina en in het hart van de vakantieregio Engadine St. Moritz in Zwitserland. Hotel Saratz is elegant maar ook knus, hedendaags maar ook charmant. De mix van oud en nieuw straalt vooral één ding uit: sfeer. De moderne manier van leven fuseert met de hoteltraditie van Engadine, grandeur met design en natuur met architectuur. Dit draagt bij aan de (vakantie)beleving in een schitterende omgeving. En door de ligging aan de Pontresina-gletsjer, is het uitzicht vanuit alle kamers ronduit fenomenaal.

 

Het middelpunt van het hotel is de plenaire zaal Sela Arabella, die, dankzij de speciale plafondconstructie, bekend staat om zijn uitstekende concertakoestiek. De moderne, hoogwaardige congresinfrastructuur voldoet ook aan de hoogste eisen. Ook biedt het hotel de volledige uitrusting voor hybride vergaderingen.

 

 

 

 

Voor congressen met meer dan 50 personen zijn er extra zalen beschikbaar net naast de deur bij Convention and Event Centre Pontresina. Het onderscheidende kenmerk van het moderne congres- en evenementencentrum is een zeer royale hoeveelheid aan ruimte. Een grote plenaire zaal, zeven seminarruimten en drie foyers bieden de ideale omgeving voor congressen, vergaderingen, banketten en culturele evenementen.