Skip to main content

Andermatt: Een berg dorpje – traditioneel, authentiek, onmiskenbaar, charmant. Gevestigde, down-to-earth tradities aan de ene hand, en een innovatieve en moderne bestemming aan de andere hand. Verschillende talen en culturen hebben elkaar hier altijd ontmoet en gasten over de hele wereld voelen zich al eeuwenlang aangetrokken tot de Usern Vallei.

Gevestigd tussen pieken en passen, meren en kliffen is deze plek niet alleen een knooppunt tussen verschillende kantons en landen, maar ook verschillende culturen. Andermatt is al eeuwenlang een populaire bestemming voor internationale bezoekers. Gasten komen in de winter, zomer, herfst en de lente. Ze komen met familie, vrienden, een groep of als stel voor avonturen in de bergen. Sport, cultuur, meetings, events en ontspannende breaks in de bergen. Andermatt is ideaal gelegen voor vervoer. Slechts 90 minuten naar Zurich en 120 minuten naar Milaan.

Ontworpen met een moderne interpretatie van een Zwitserse Chalet biedt het hotel in de 179 kamers en 65 appartementen een warme en gezellige sfeer. Het restaurant is een artistieke mix van Zwitserse en Italiaanse ingrediënten. De open lobby lounge & bar nodigt uit om te ontspannen bij een open haard. De Wellness & Spa afdeling heeft 12 treatment rooms, een 25 meter binnenzwembad en een fitnessruimte met de nieuwste Technogym uitrusting.