Skip to main content

Amsterdam, de stad van grachten, tulpen en fietsen, van Rembrandt en Van Gogh, trekt met zijn rijke architectuur en historisch erfgoed bezoekers van over de hele wereld aan. Op slechts enkele minuten lopen van het Koninklijk Paleis op de Dam staat het Radisson Blu Hotel, Amsterdam. Het hotel bevindt zich tussen twee grachten: u loopt vanuit de lobby zo het historisch centrum van de stad in – met het beroemde Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis op loopafstand.

 

 

Kom binnen in het ruime atrium met een overvloed aan daglicht. Bewonder vervolgens de rest van het gebouw: een combinatie van 18e-eeuwse koopmanshuizen, een voormalige papierfabriek en een 19e-eeuwse pastorie, samengebracht in een modern design. Kies uit 252 kamers en suites in twee designs: Naturally Cool en Golden Age. Alle kamers bieden gratis high-speed wifi, individueel reguleerbare airco en natuurlijk daglicht. Geniet van een heerlijk diner in Restaurant De Palmboom, dat een menukaart met ‘SOL’-gerechten (seasonal, organic, local) biedt. Donker hout, goudtinten en een gezellig haardvuur zorgen voor een bijzondere sfeer in de Pastorie Bar.

 

 

Onze 9 multifunctionele vergaderzalen bieden een gedenkwaardige setting voor zakelijke en sociale bijeenkomsten en beschikken over hypermoderne A/V en natuurlijk daglicht. De ‘Wapen van Amsterdam’-zaal, op de bovenste verdieping en met een capaciteit van 160 gasten, biedt een prachtig zicht op de stad. Maak indruk op uw gasten met een typische Amsterdamse ervaring: reserveer een eigen aanlegsteiger voor diegenen, die per grachtenboot arriveren.

Radisson Blu. Feel the difference.