Wintersportexpertise

24/7 bereikbaar

Voorstel (waar mogelijk) binnen 48 uur

Er zijn verschillende redenen om een personeelsreis te boeken of een werkreis te organiseren. Het kan zijn dat uw collega’s een beloning verdienen voor hun goede werk of dat uw bedrijf een deal wil sluiten met een belangrijke internationale partner. In beide gevallen heeft u een zakelijk reisbureau nodig dat goed luistert naar uw wensen en uw reis aanpast op basis van uw reisdoelen. Wilt u een personeelsreis boeken of een werkreis tot in de puntjes laten organiseren? Dan is Business Booking International het zakelijke reisbureau waar u naar zoekt.

Geïnteresseerd in onze reizen?

Neem contact op!

Uw personeelsreis wordt tot in de puntjes gecoördineerd

Bij ons reisbureau uit Amsterdam wordt u betrokken bij iedere stap in het coördinatieproces van uw personeelsreis. U heeft hierdoor altijd inspraak en de mogelijkheid om uw wensen te delen of aan te passen. Als u besluit een personeelsreis bij ons te boeken of een werkreis door ons te laten organiseren, starten we daarom met een contactmoment. Hierin vertelt u ons wat uw behoeften precies zijn. Vervolgens worden uw wensen verwerkt tot een reisvoorstel en krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen. Op deze manier kunt u altijd rekenen op de beste persoonlijke aandacht en wordt uw reis gegarandeerd goed verzorgd. Daarnaast is het over het algemeen mogelijk in overleg uw wensen te veranderen en uw reis waar nodig aan te passen. Ons zakenreisbureau zal voor u een geslaagde werkreis organiseren!

Ons aanbod met personeels- en werkreizen

Bij ons kunt u verschillende leuke personeelsreizen boeken of werkreizen laten organiseren, zoals:

Personeelsreis

Benader ons voor meer informatie over onze personeelsreizen

Wilt u graag meer informatie over hoe wij uw werkreis organiseren voor u besluit uw personeelsreis te boeken? Heeft u er behoefte aan om uw wensen voor uw personeelsreis met ons te communiceren? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 20 820 23 51 of door te mailen naar info@bbih.nl. Bekijk buiten ons reisaanbod ook eens onze diensten op het gebied van meeting- en eventorganisatie.