Skip to main content
Blog

Park Inn by Radisson Amsterdam West

Ven Amsterdam, Gelegen naast het station Amsterdam Sloterdijk, met directe verbindingen naar de luchthaven Schiphol en het historische stadscentrum, is ideaal voor bezoekers die van ver weg of dichtbij komen. Onderdeel van het complex is het kleurrijke Park Inn by Radisson Amsterdam City West, een uniek conferentiehotel en een van de grootste in Europa.

 

 

De acht verdiepingen met 476 kamers en suites zijn kleurrijk vormgegeven en zijn ontworpen door de wereldberoemde interieurdesigner Karim Rashid. Alle kamers beschikken over super comfortabele bedden met mood lighting en een USB-aansluiting. Met de 24/7 ‘work & play’-faciliteiten (inclusief een fitnesscenter dat gasten gratis kunnen gebruiken) is het hotelcomplex voor elk type gast, van zakenreiziger tot moderne vakantiereiziger, een fantastische keuze. Het hotel herbergt The Den Restaurant & Bar, waar je van culinaire hoogstandjes, drinks met medereizigers of gewoon een goede kop koffie kunt genieten. High-speed wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

 

 

Het hotel heeft een hele verdieping gewijd aan de meeting & events academy, waar o.a. grote zakenconferenties, sociale evenementen en kleinschalige bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. Een ruime galerij met veel daglicht kijkt uit over Ven’s groene piazza en verbindt 3 foyers en 19 multifunctionele vergaderzalen van 25 m² tot 160 m². Daarnaast beschikt het hotel over een 680 m² grote balzaal met balkon in operastijl met een gezamenlijke capaciteit van maar liefst 708 gasten in theateropstelling. De indrukwekkende ruimte biedt ruimte aan acht auto’s voor een launch event en kan in drie delen worden onderverdeeld. De balzaal is uitgerust met innovatieve mediatechnologie en moderne A/V-faciliteiten. Neem contact op met onze M&E-professionals voor hulp en expertise bij jouw volgende evenement!

 

 

Park Inn by Radisson. Good stay, good people, good price.