Skip to main content

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol levert stressvrije ervaringen, serveert lekker eten en biedt een opgewekte omgeving. Bij ons wordt de stemming van de gasten positief gestimuleerd voor een aangenaam verblijf – met slim kleurgebruik, inspirerend, hedendaags design, en gepersonaliseerde service met verrassende, feel-good extraatjes.

Het hotel is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Park Rijk, op maar 5 kilometer van Schiphol Plaza met zijn nationale en internationale treinverbindingen. Gasten kunnen 24/7 gebruikmaken van de gratis shuttleservice van en naar de luchthaven. Op slechts 20 kilometer afstand ligt het centrum van Amsterdam, waar u per boot of waterfiets een tochtje door de historische grachten kunt maken, de Heineken Experience kunt bezoeken of het Anne Frank Huis kunt bezichtigen.

Onze 150 moderne kamers beschikken over gratis en snel wifi, individuele klimaatregeling en veel natuurlijk daglicht. Verheug u op uw favoriete comfort food in het Live-Inn Room Restaurant, dat lokale en internationale favorieten serveert. Ontspan aan het eind van een drukke dag met een biertje of een glas wijn in de Live-Inn Room Bar. Geniet van een lekkere kop koffie terwijl u de krant leest of op het internet surft in de gezellige Live-Inn Room Lounge.

Onze vijf flexibele vergaderruimtes, waarvan de grootste geschikt is voor 120 gasten, zijn ideaal voor bijzondere bestuursvergaderingen, seminars en zakelijke uitjes. Ons luchthavenhotel faciliteert alle soorten meetings en events, en wij streven ernaar om onze gasten van begin tot het eind een verfrissende en stimulerende ervaring te bieden. Elke meeting is weer een nieuw verhaal en bij Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol komen die verhalen tot leven. Ervaar zelf onze constante en betrouwbare service, zodat uw events vlekkeloos verlopen en u er zeker van kunt zijn dat u uw verhaal op de juist manier kunt vertellen.

Park Inn by Radisson. Feel Good.