Wij zijn Business Booking International

Ons hele team heeft passie voor reizen en dienstverlening. Persoonlijke contact, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beantwoorden graag uw vragen, delen onze specialistische kennis met u en helpen u met het organiseren van de perfecte reis en/of evenement. Wij weten dat uw tijd kostbaar is, maar als u tijd heeft komen we graag langs om kennis te maken. Hieronder vertellen we alvast wie wij zijn.

Roald Schouten

In 2010 heb ik Business Booking International opgericht na jaren in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben. 8 jaar heb ik in Oostenrijk gewoond en hier met veel plezier als reisgids gewerkt. De verschillende skigebieden kennen voor mij geen geheimen meer en ik spreek de verschillende lokale dialecten. Daarnaast heb ik in Hongarije, Italië en Kroatië gewoond en gereisd tijdens mijn werkzaamheden als Area Manager bij de reisorganisatie Transalpino.

De liefde bracht mij uiteindelijk weer terug naar Nederland. In Amsterdam heb ik jarenlang gewerkt in de hotelbranche als sales manager en director of Sales voor o.a. de Gresham Hotel Group. In 2010 nam ik de om mijn eigen bedrijf te beginnen waarin ik de Oostenrijkse gastvrijheid terug kon laten zien. Dit was het begin van Business Booking International.
Nu is Business Booking International hét full-service zakenreisbureau met een team medewerkers waar ik trots op ben!

Roald Schouten
Senior Business Travel & Incentive Specialist
E-mail: rs@bbih.nl
Telefoon: 020 - 820 23 51

Anna Miltenburg

Komend uit de hotellerie waar ik diverse functies heb bekleed, ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging als Reservations Manager hier bij Business Booking International.
Mijn roots liggen in Amsterdam en in de Duitse Alpen en ik heb ook familie wonen in onder andere Canada, Brazilië, China en Portugal. Ik hou van reizen en ik heb een half jaar op Mallorca gewoond. Mijn grenzeloze passie voor toerisme en mijn gastvrije karakter zijn samen een uitstekende combinatie om mij hier elke dag weer volledig in te zetten voor de beste resultaten!

Anna Miltenburg
Reservations & Marketing Manager
am@bbih.nl
020 – 820 23 52

Lawza Ali

Mijn carrière ben ik begonnen in hotelmanagement. Zo heb ik bij diverse hotelketens gewerkt zoals Park Plaza Hotel, Crown Plaza hotel en Holiday Inn als Meetings & Events manager en sales manager. Gastvrijheid staat bij mij centraal en het organiseren van meetings en events heb ik jarenlang met veel overgave gedaan. Om mijn horizon in de zakelijke dienstverlening te verbreden heb ik gekozen voor Business Booking International en met mijn achtergrond in de hotelbranche breng ik veel waardevolle kennis mee. Het luisteren naar de wensen van onze klanten en hen verrassen met een uniek locatie of reis is mijn specialiteit.
Een goede basis voor het bereiken van een ambitie is samenwerking! Elke dag ga ik vol enthousiasme aan de slag om samen met mensen een optimaal resultaat neer te zetten. Als een klant bij ons de deur uit loopt met een glimlach en weer terugkomt dan ben ik tevreden!

Lawza Ali
Sales Manager
la@bbih.nl
020 - 820 23 52

Heeft u al een idee over de reis of heeft u geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op het nummer +31 (0) 20 820 23 51 voor meer informatie of geef uw wensen door en we gaan direct voor u aan de slag!