Meetings & Events

Congressen
Het organiseren van een congres kan veel tijd kosten. Business Booking International neemt deze organisatie voor u uit handen. Wij bieden service vanaf het vinden van de perfecte locatie tot het uitvoeren van het gehele organisatietraject, waarbij wij uiteraard rekening houden met al uw persoonlijke wensen. Door onze ruime marktkennis en ervaring bieden wij altijd het beste advies aan onze klanten.

Vergaderen
Wij bieden dé oplossing voor het organiseren van vergaderingen op externe locaties. Wij hebben locaties over de hele wereld in ons portfolio, kennen de markt, hebben veel ervaring met het organiseren van vergaderingen en kunnen u altijd uitstekend voorlichten.

Evenementen
Bij de planning en organisatie van een evenement gaat altijd veel tijd zitten, tijd die wij u maar al te graag besparen. Wij creëren wereldwijd evenementen op maat. Wij kunnen u assisteren bij het ontwikkelen van zowel dagprogramma’s als meerdaagse programma’s voor medewerkers en zakelijke relaties. Wij organiseren een gepast evenement rekening houdend met de doelgroep, doelstellingen en uiteraard het budget. Dit kan zo intiem of groots als u dit wilt. Bij een groter evenement kunnen wij voor u een corporate login aanmaken, zodat de deelnemers van het evenement zich direct via de login kunnen aanmelden. Dit kan zowel via een website als via een app.

Wilt u een presentatie geven aan uw klanten op een unieke locatie in Nederland? Met zakelijke relaties golfen in het mooie Kroatië? Of met het hele bedrijf genieten van een spectaculair kerstfeest op locatie? Met uw input en onze ideeën en ervaring maken wij van uw evenement een groot succes! Samen met u creëren wij onvergetelijke momenten.