Onderweg
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.

Our hotels

Hotels van Oranje - Noordwijk aan Zee, Nederland

InterContinental Amstel Amsterdam - Amsterdam, Nederland

Hotel Altstadt Radisson Blu - Salzburg, Austria

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol - Amsterdam Schiphol Airport, Nederland,

Hotel Palacio de Estoril - Estoril ( Lissabon), Portugal

Onderweg


Blijven slapen of eten én slapen tijdens je vlucht? De keus is aan jou!

De wat onbekende luchtvaartmaatschappij Air Astana geeft je op ingenieuze wijze de keus om eenvoudig aan te geven of je wil blijven slapen tijdens je vlucht, of dat je voor de maaltijd gewekt wil worden.

De oplossing; een slaapmasker waarbij de kleur en tekst aangeeft of je gewekt mag worden voor de maaltijd of niet. Op de groene zijde staat in meerdere talen geschreven ‘Wake me up for meal’ en op de rode zijde staat ‘Do not disturb’. Met dit slaapmasker kun je gerust gaan slapen zonder de maaltijd te missen, of deze juist met opzet over te slaan!

Economy reizigers die met Air Astana vertrekken vanaf Kazakhstan ontvangen het slaapmasker bij vluchten van langer dan 3 uur.

 


De L’Europe Amsterdam

In het hart van Amsterdam, op loopafstand van het 19de-eeuwse Museumplein met onder andere het gerenommeerde Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, is De L’Europe synoniem aan de rijke Nederlandse geschiedenis. Sinds de officiële opening in 1896 is De L’Europe favoriet bij de Amsterdamse elite en blijft het hotel ’s werelds meest bekende namen aantrekken.

Bewonder de originele replica’s van de Nederlandse Meesters zoals Frans Hals en Rembrandt van Rijn in de Promenade lobby. Replica’s van onder meer Jan Steen, Johannes Vermeer en Floris van Dijck sieren de muren in de kamers en suites van het historische Rondeel Building. Grenzend aan het hotel ligt de eigentijdse Dutch Masters Wing dat beschikt over 23 suites. Om uw verblijf compleet te maken, kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in het met een Michelinster bekroonde Bord’Eau Restaurant Gastronomique, de casual chic Hoofdstad Brasserie en Hèt Terras, de zomerse hotspot van Amsterdam met uitzicht over het bruisende centrum van de stad.

Voor een echt traditioneel Heineken biertje of de meest bekende Bloody Mary, bezoekt u Freddy’s Bar vernoemd naar Alfred ‘Freddy’ Heineken. Of verwen uzelf met de meest rustgevende en ontspannende schoonheidsbehandelingen en massages in de Spa & Wellness Le Spa by Skins Institute. Waant u zichzelf thuis in dit klassiek moderne hotel en wees omringd door cultureel erfgoed terwijl u de moderne bruisende stad verkend.

 


Win een lunch voor twee!

Houd jij van heerlijk tafelen, dan is deze prijs echt iets voor jou. Maak deze maand met onze Facebookactie kans op een heerlijke 3-gangen lunch inclusief bijpassende wijnen voor twee personen op Hét Terras van De L’Europe Amsterdam!

Ga naar onze Facebookpagina en kijk hoe jij deze prijs kan winnen.

 


Business Travel Essentials

Heb je nog tips nodig voor de voorbereiding van je zakenreis? Bekijk dan onderstaande infographic van Quill.com

 


Winnaar van de maand!

De winnaar van de maand is Nicolai Goetheer, werkzaam bij Kraft Heinz! Hij mag onder het genot van lekkere drankjes met maximaal 15 personen 2 uur meevaren in een mooie sloep van Amsterdam Yachts over de grachten van Amsterdam! Gefeliciteerd Nicolai!

Business Booking International B.V.

Paalbergweg 26

1105 BV Amsterdam

Nederland

T: +31 20 820 23 51
E: info@bbih.nl