Skip to main content

Amsterdam heeft er een nieuwe praatjesmaker bij! In het opkomende Amstelkwartier is de opening van het Leonardo Royal Hotel het gesprek van de dag. Het hotel beschikt over 490 kamers, meer dan 1.200 m² conferentieruimte en een restaurant waar meer dan 400 comfortabel dineren.

Het meest spraakzame hotel in Amsterdam heeft er alles aan gedaan om haar gasten zich welkom te laten voelen. Het credo ‘Now We’re Talking’ overstijgt de geweldige faciliteiten: van het team van praatjesmakers tot koks die verhalen vertellen, het hotel heeft als missie er voor haar gasten er een onvergetelijk verblijf van te maken.

De Balroom van 900 m² doet dienst als blanco canvas: de hoge plafonds (6 meter!) en het natuurlijke daglicht in overvloed maken het tot een fantastische ruimte voor grote congressen, auto-lanceringen en sociale evenementen tot 600 personen. Met een healthcare certificering, een ervaren events team en technische apparatuur van topklasse, heeft het hotel alles om gasten nog lang te laten napraten over haar events.

Het eten is minstens even verleidelijk. Chef Frank Broenink: “We vertellen Food Stories door geweldige producten live voor gasten te maken, met behulp van technische culinaire innovaties en showelementen zoals droogijs, stikstof, poeders en bubbels.”.

Het 4-sterrenhotel ligt direct aan het metrostation Overamstel. Dankzij de gunstige ligging en aansluiting op twee metrolijnen bereikt u binnen enkele minuten Amsterdam Centraal Station en Schiphol. Zakenreizigers zullen ook profiteren van de directe ondergrondse verbinding met het Amsterdam RAI Exhibition and Conference Centre.