Skip to main content

Kimpton De Witt is een oase in het levendige centrum van Amsterdam. Met 274 eigentijdse hotelkamers, cocktail bar Super Lyan, all-day dining restaurant Celia en volledig gerenoveerde evenementenruimtes en lobby, biedt Kimpton De Witt een plek waar internationale en lokale gasten werken, ontmoeten, relaxen, socializen en dineren: en dat alles onder één dak.

cxzcxzczcDoor de ligging in het oude Centrum, ligt Kimpton De Witt middenin het kloppende hart van onze hoofdstad en is zij omringd door winkels, cafés en restaurants, smalle steegjes en historische gebouwen. Ga wandelen of pak de fiets en ontdek de levendige buurten en velen bezienswaardigheden van Amsterdam, allemaal vanuit Kimpton De Witt.

Door het gebruik van Delftsblauw, Nederlands design en een knipoog naar de rijke Nederlandse

geschiedenis, bieden de 274 hotelkamers de juiste balans tussen eigentijds en historisch.Kimpton De Witt

Cocktail Bar Super Lyan, ontwikkeld door ’s werelds Best Bar Tender Mr. Lyan, is het kloppend hart van Kimpton De Witt. Geniet van prijswinnende cocktails, bier, wijn en canapés tot diep in de nacht.

Kimpton De Witt heeft meer dan 1.000 m2 aan multifunctionele evenementenruimtes, welke in 2020 volledig gerenoveerd zijn. Door het gebruik van tijdloze kleuren en design, natuurlijk daglicht en veel groen, zijn de ruimtes geschikt voor een grote variatie aan evenementen.

Voor meer informatie bij de evenementen, neem contact met ons op!