Skip to main content

Jan Luyken Hotel Amsterdam bestaat al sinds 1955. Het charmant 4 sterrenhotel, gevestigd in een authentiek herenhuis in één van de beste buurten van Amsterdam. Het compleet gerenoveerde hotel staat namelijk midden in het levendige Amsterdamse Museumkwartier, tegenover het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum, om de hoek van de P.C. Hooftstraat en op een paar minuten lopen van het Vondelpark. De naam van het hotel is ontleend aan de straatnaam, de Jan Luijkenstraat, die op zijn plaats weer vernoemd is naar de meesterdichter- en etser Jan Luyken.

 

In het fijne ontbijtrestaurant kun je iedere dag rekenen op een (h)eerlijk vers ontbijt volgens de Dutch Cuisine richtlijnen. Een geweldige start van de dag met verse, gezonde en lokale producten. Trek je na een dag verkennen terug in Jan’s blikvangende kamers, kies een goed boek uit de ‘Leyebrary’ of neem plaats in de bar voor een goede cocktail, smakelijke bites of een aperitief in stijl.

 

De kamers van Jan Luyken zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook nog eens van ieder gemak voorzien. Deze heerlijke kamers zijn uitgerust met een supercomfortabel bed, gratis Wifi en Nespresso- en theefaciliteiten en meer! Bij Jan kan iedereen áltijd kosteloos een yogamat op de hotelkamer krijgen en hun favoriete kussen uit één van de opties op het kussenmenu’s kiezen.

 

Jan staat 24/7 klaar om je verblijf onvergetelijk te maken en houdt altijd een oogje in het zeil. Hun service gaat ver; de hosts weten alles van Amsterdam en adviseren je graag! Ze kunnen nauwelijks wachten om je te verwelkomen bij het Jan Luyken Hotel. Tot snel!