Skip to main content
Blog

InterContinental Amstel Amsterdam

‘The Grand Dutch Residence; Embracing the charm and heritage of the city’

 

InterContinental Amstel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters dragen bij aan het unieke karakter van deze Grande Dame van Amsterdam.

 

Kamers & Suites

Tot op de dag van vandaag biedt dit luxe hotel een thuis-ver-weg-van-huis voor vele reizigers. Het aanzicht van het imposante hotel aan de oever van de Amstel Rivier is betoverend.  De 79 prachtige kamers en suites hebben een authentiek karakter en moderne faciliteiten, en behoren daarmee tot de grootste hotelkamers van Amsterdam.

 

Locatie

Het hotel heeft een ideale locatie binnen het centrum van Amsterdam. Koninklijk theater Carré en de Hermitage Amsterdam zijn op loopafstand te bereiken en binnen enkele minuten bent u per taxi, fiets of openbaar vervoer bij het Rijksmuseum, het Concertgebouw of bij de boetiekjes van de Utrechtsestraat.