Krakau

Krakau is voor iedereen! Deze kleine mooie stad in Polen heeft musea, cultuur en een indrukwekkende geschiedenis.

 

Dag 1 | Aankomt in Krakau

Avond
Transfer naar het hotel en welkomstdiner.

Dag 2 | Ontdek Krakau

Ochtend
Na het ontbijt ga je de stad ontdekken met een begeleide Segway Tour. In 1,5 uur leer je de stad kennen en weet je de leukste plekjes te vinden.

Middag
Na de lunch en wat vrije tijd maakt de groep kennis met verschillende Poolse bieren. Tijdens de biertour zal je naar drie populaire bars gaan en tien verschillende soorten bier proeven! Deze biertour is geen standaard kroegentocht, maar een high class biertour.

Avond
Vrije tijd

 

Dag 3 | De Poolse bergen

Gedurende dag
Vandaag staat een mooi off road programma gepland. De groep maakt vandaag kennis met de Poolse bergen. Je wordt opgehaald bij het hotel en vervolgens naar Myslenice gebracht. Hier krijg je een off road training in de bergen! In de middag geniet je van een heerlijke barbecue lunch. Na de lunch ga je verder off road nabij Rabka Zdroj. Aan het einde van de dag wordt de groep per transfer terug gebracht naar het hotel.

Avond
Vrije tijd

 

Dag 4 | Voor elk wat wils

Gedurende dag
Vandaag heb je tijd om in de ochtend en vroege middag een bezoek te brengen aan Auswitch. Dit onderdeel van de geschiedenis mag niet vergeten worden. Voor hen die liever in Krakau blijven is er ook een alternatief programma. Een optie is een bezoek aan het Nationale museum van Krakau waar het beroemde schilderij ‘De dame met de hermelijn’ van Leonardo da Vinci te bewonderen is, gecombineerd met een bezoek aan het kasteel van Krakau.

Avond
Transfer naar luchthaven
Vertrek

 

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.