Het land van vuur en ijs!

Dit indrukwekkende land met ruige natuur zover het oog strekt heeft maar een kleine 340.000 inwoners. Dit land is perfect voor een combinatie van outdoor activiteiten en ontspanning. Dit magische fotogenieke land is absoluut een bezoek waard. Deze bestemming is geschikt om het gehele jaar door te bezoeken. Geniet in de zomermaanden van de lange dagen en wordt in de wintermaanden betoverd door het magische noorderlicht.

 

Wij helpen graag met het op maat maken van een incentive reis naar deze bijzondere bestemming. Onderstaand een voorbeeld van een vierdaags programma. Alle reizen zullen volledig op maat gemaakt worden.

Dag 1 | De Blue Lagoon

Middag
Aankomst Keflavik airport
Transfer naar de Blue Lagoon. Maak in de Blue Lagoon kennis met de warme bronnen van IJsland en kom hier volledig tot rust

Avond
Gezamenlijk diner in het restaurant van Blue Lagoon
Transfer naar hotel

Dag 2 | IJsgrotten verkennen

Ochtend
Vertrek met de groep in noordelijke richting naar Borgarfjörður. Verken deze ochtend het mooie fjord in het westen van IJsland en rij stroomopwaarts richting het binnenland.

Middag
In de middag rij je richting de bijzondere ijsgrotten. Bezoek een ijsgrot van binnen en vernieuw je energie met een goede lunch.

Avond
Na een dag vol activiteiten rondom de ijsgrot rijdt je met de transfer naar hotel Husafell waar je zal genieten van de IJslandse specialiteiten tijdens een gezamenlijke diner en een goede nachtrust.

Dag 3 | Super Jeep tour & Golden Circle

Ochtend
Vandaag reis je met de groep in Super Jeeps dwars door de natuur naar de Golden Circle. Bekijk hier de natuurfenomenen waar IJsland bekend om staat. Hier zie je de geysirs, watervallen en bijzondere geologische formaties.

Middag
In de middag staat er een lunch klaar voor de groep
Na de lunch gaan jullie raften in de Glacier rivier

Avond
In de avond reis je terug naar Reykjavik en geniet je van een diner in deze kleine stad

Dag 4 | Vertrek

Ochtend
Vroeg in de ochtend brengt de transfer de groep naar de luchthaven en vliegen jullie terug naar huis

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.