Tallinn

Tallinn de hoofdstad van Estland, is een nog vrij onbekende bestemming voor een incentive reis. Je vindt geen massatoerisme in deze bruisende stad vol met relaxte cafés, charmante geplaveide straten naar een levendige hedendaagse kunstscene. De stad ademt een zekere vorm van mysterie.

 

Wij helpen graag met het op maat maken van een unieke incentive reis. Onderstaand een voorbeeld van een vierdaags programma. Alle reizen zullen volledig op maat gemaakt worden.

 

Dag 1 | Aankomst in Tallinn

Gedurende dag
Aankomst op de luchthaven van Tallinn
Transfer naar hotel en check-in

Avond
Eet als een vorst tijdens een middeleeuws diner in een van de middeleeuwse thema restaurants in het oude stadscentrum.

Dag 2 | Een culinaire ontdekkingstocht

Ochtend
Neem een kijkje in de verrassend levendige culinaire scene tijdens de ‘Sightseeing Food Tour’. Maak kennis met de lokale keuken en ontdek alle invloeden van buiten Estland hierin terug. De route leidt je langs 7 wijn en spijs locaties afgewisseld door wandelingen door de historische straten van de oude binnenstad van Tallinn.

Middag
In de middag stap je samen met je team op een RIB boot. Dit avontuur zal ervoor zorgen dat je adrenaline gaat pompen! De Rib boot safari in Tallinn is een geweldige groepsactiviteit.

Avond
Vrije tijd

Dag 3 | Trek het binnenland in met een militaire Sovjet jeep

Gehele dag
Vandaag trek je met jouw groep het binnenland van Estland in. Dit doen jullie in militaire Sovjet jeeps. De tocht zal grotendeels over verlaten en verwaarloosde wegen gaan, gelegen in het voormalige Sovjet trainingsgebied. De groep wordt verdeeld in teams. Iedere jeep is geschikt voor maximaal 5 personen en wordt door jullie zelf bestuurd. Een gids geeft vooraf een training waarna hij voorop de route rijdt over spannende offroad paden en door de pittoreske gebieden. Stop onderweg bij mooie meertjes en geniet van de prachtige natuur.

Avond
Sluit de dag af met een heerlijk diner in het centrum van Tallinn.

Dag 4 | De terugreis

  • Ochtend
    Na het ontbijt checkt de groep uit en rijden jullie met de transfer naar de luchthaven Tallinn.

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.