Utrecht, Nederland

Utrecht is een levendige moderne stad die zijn bezoekers alsmaar blijft verrassen. Door het compacte karakter van de stad kan de historische binnenstad goed te voet verkend worden. Je vindt hier gezellige pleinen, leuke koffie- en wijnbarretjes, goede restaurants, middeleeuwse werven en een groot cultureel aanbod. Daarnaast ben je vanuit Utrecht in een oogwenk in Amsterdam.

Benieuwd naar wat Utrecht nog meer te bieden heeft? Bekijk dan hieronder ons programma.

Dag 1 | Meet en ontspan

Ochtend
Meeting in een van de unieke vergaderzalen van Grand Hotel Karel V inclusief meeting package en lunch. Grand Hotel Karel V werd in 1348 in opdracht van de Ridderlijke Duitse Orde en was vroeger de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Het klooster biedt een rustgevenede omgeving met een groene oase van 10.000 m2. In de zomer kun je aan een van de vele buitenterrassen genieten van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje.

Middag
Sluit de middag af met een boottochtje over de grachten van Utrecht. Ontdek de stad vanaf het water en bekijk de middeleeuwse gewelven van dichtbij terwijl je geniet van een drankje en wat napraat na een dag meeten. De Oudegracht is de bekendste gracht van Utrecht en ongeveer 2 km lang. De vele werfkelders zorgen ervoor dat de grachten van Utrecht anders zijn dan die van Amsterdam. Tijdens de tweede helft van de twaalfde eeuw kwamen de inwoners van Utrecht op het idee om huizen te bouwen langs de grachten. Hierdoor ontstonden de typische Utrechtse dubbele kades.

Stap vervolgens uit bij het Belgisch biercafé Olivier, gevestigd in de oude Maria Minor kerk aan Achter Clarenburg. De kerk is afkomstig uit 1860 en het biercafé heeft geprobeerd zoveel mogelijk elementen te behouden. Zo staan de altaarnis, de gewelven en het orgel nog in het café. Naast de rijke historische geschiedenis van de kerk biedt biercafé Olivier ook een groot assortiment aan speciaal bier en een wisselend drie gangen menu die om de twee weken wisselt.

Avond
Sluit de avond af in de bistro van Grand Hotel Karel V met een van de hemelse klassiekers, of ga voor subtiele verfijning in het restaurant in de weelderige middeleeuwse eetzaal. Na het diner blijf je overnachten in het iconische vijfsterrenhotel.

Dag 2 | Meetings

Ochtend
Begin de dag goed met een verzorgd ontbijt.
Na het ontbijt begint de tweede dag van het vergaderarrangement.

Middag
Geniet in de middag van een heerlijke lunch, waarna het tweede deel van de meetings van de dag begint.

Sluit de meeting af met een borrel in de mooie kloostertuin.

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.