Odessa

Odessa is een mooie en vrolijke stad. De stad beschikt over zonnige straten, een frisse zee, vele monumenten, parken, musea en prachtige architectuur. De mensen in Odessa zijn heel vriendelijk. Odessa beschikt ook over een erg levendig nachtleven. Er zijn vele clubs, disco’s, casino’s en entertainende plekken.

Dag 1 | Het bruisende nachtleven van Odessa

Middag
Aankomst Odessa
Transfer naar het hotel

Avond
Na het welkomst diner kan de groep in de avond kennismaken met het levendige uitgaansleven van Odessa. Enkele tips voor de eerste avond zijn de Itaka Arcadia Odessa Club waar de grootste artiesten hebben opgetreden de afgelopen jaren en de Morgan Club waar de sfeer altijd goed is. De Morgan Club beschikt over een veranda, een restaurant, een overdekte hal met een disco, twee cafés en een podium.

Dag 2 | Ontdek ondergronds Odessa

Ochtend
Na het ontbijt wordt de groep opgehaald bij het hotel en gaat de Criminal Odessa Tour van start. Ontdek de feiten over het duistere verleden van Odessa tijdens een spannende privé tour van 2,5 uur. Tijdens deze tour zal je kennis maken met de geschiedenis van de bekende van Odessa.

Middag
In de middag staat er na de lunch een tour van 2 uur door de catacombe van Odessa op het programma. Voor aanvang van de tour wordt de groep bij het hotel of een andere gewenste locatie opgehaald en per transfer naar de catacombe aan de rand van de stad gebracht. Een gids laat je kennis maken met de ondergrondse wereld van Odessa.

Avond
Vrije tijd

Dag 3 | Oekraïense wijn en de Zwarte zee

Gedurende dag
Ontdek de geschiedenis en het erfgoed van Shabo-wijn met een dag tour door de beroemde Shabo wijnregio en het Shabo wijncultuurcentrum. Leer meer over de Zwitserse kolonisten die Oekraïne met wijngaarden beplantte en verken een wijnkelder, brandewijnhal en museum.

Avond
In de avond ga je heerlijk 2 uur land nagenieten van de dag op een mooie zeiljacht al zeilend over de Zwarte zee.

Dag 4 | Terugvlucht

Ochtend
Vrije tijd

Middag
Transfer luchthaven

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.