Utrecht

Utrecht is een levendige moderne stad die zijn bezoekers alsmaar blijft verrassen. In de stad vond reeds in de prehistorie kleinschalige bewoning plaats. Door het compacte karakter van de stad kan de historische binnenstad goed te voet verkend worden. Je vindt hier gezellige pleinen, leuke koffie- en wijnbarretjes, goede restaurants, middeleeuwse werven en een groot cultureel aanbod. Daarnaast ben je vanuit Utrecht in een oogwenk in Amsterdam.

 

Utrecht is de perfecte bestemming voor een combinatie van business & leisure. Wij helpen graag met het op maat maken van een passend incentive programma voor deze bruisende stad. Onderstaand een voorbeeld van een tweedaags business & leisure programma.

Dag 1 | Meet en ontspan

Ochtend
Meeting in een van de unieke vergaderzalen van Grand Hotel Karel V inclusief meeting package en lunch.

 

Middag
Sluit de middag af met een boottochtje over de grachten van Utrecht. Ontdek de stad vanaf het water en bekijk de middeleeuwse gewelven van dichtbij terwijl je geniet van een drankje en wat napraat na een dag meeten.

Stap vervolgens uit bij het Belgisch biercafé Olivier, gevestigd in een oude kerk aan Achter Clarenburg.

Avond
Sluit de avond af in de bistro van Grand Hotel Karel V met een van de hemelse klassiekers, of ga voor subtiele verfijning in het restaurant in de weelderige middeleeuwse eetzaal. Na het diner blijf je overnachten in het iconische vijfsterrenhotel.

Dag 2 | Meetings

Ochtend
Begin de dag goed met een verzorgd ontbijt.
Na het ontbijt begint de tweede dag van het vergaderarrangement.

 

Middag
Geniet in de middag van een heerlijke lunch, waarna het tweede deel van de meetings van de dag begint.

Sluit de meeting af met een borrel in de mooie kloostertuin.

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.