Magisch Marrakech

Marrakech, de stad van 1001 nacht! Marrakech is één van de vier koningssteden van Marokko en staat bekend als de rode stad. Trotseer de woestijn net buiten de stad met een 4×4 jeep, ervaar de stilte en stop onderweg voor een glaasje Marokkaanse thee in een van de vele Berberdorpen. Deze mysterieuze stad is niet te beschrijven, maar moet ervaren worden.

 

Wij helpen graag met het op maat maken van een unieke incentive reis naar deze culturele stad. Onderstaand een voorbeeld van een driedaags programma. Alle reizen zullen volledig op maat gemaakt worden.

Dag 1 | De eerste kennismaking

Ochtend
Vlucht naar Marrakech
Transfer naar accommodatie. Een absolute aanrader is een overnachting in een Riad. Deze zijn te vinden in alle soorten en maten.

Middag
Gezamenlijke lunch in Dar Moha. Maak in dit restaurant kennis met de moderne Marokkaanse keuken.

Breng een bezoek aan de Souks en struin over het Djemaa el Fna plein; een bruisende plek die vol met entertainment en gezelligheid.

Avond
Gezamenlijk diner in Dar Soukkar, in de sfeer van 1001 nacht.

Dag 2 | Het atlas gebergte

Ochtend
4×4 jeep excursie naar het atlas gebergte

Middag
Gezamenlijke lunch in Kasbah Beldi. Kasbah Beldi biedt privé terrassen met uitzicht over de bergen, het meer en de botanische tuin

Kamelentocht gevolgd door een quad safari in de woestijn

Avond
Vrije tijd

Dag 3 | Art & Fashion

Ochtend
Breng een bezoek aan het Majorelle Garden & het Yves Saint Laurent museum

De Majorelle tuin werd in de jaren 1920 gemaakt door de Franse schilder Jacques Majorelle. De tuin is aangekleed met marmeren zwembaden, verhoogde paden, bananen bomen, palmbomen en veel natuurschoon. De tuin is een kopie van de tekening.

Middag
Afscheidslunch in Al Baraka, in het hart van het legendarische Jamaa Al Fna.  De originaliteit en rijkdom kenmerken de Marokkaanse keuken in Al Baraka.

Transfer naar luchthaven

Terugvlucht

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.