Lissabon, Portugal

Lissabon

Ontdek de betoverende aantrekkingskracht van Lissabon, een stad waar levendige cultuur, rijke geschiedenis en adembenemende landschappen samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Genesteld langs de rivier de Taag, pronkt de hoofdstad van Portugal met kronkelende geplaveide straatjes, pastelkleurige gebouwen en iconische bezienswaardigheden die verhalen vertellen van een eeuwenlang verleden. Van de historische wijken Alfama en Baixa tot de kosmopolitische sfeer van Chiado en de boheemse charme van Bairro Alto, Lissabon biedt een lappendeken van ervaringen die wachten om ontdekt te worden. Verwen jezelf met de smaken van de Portugese keuken, dompel jezelf onder in de klanken van de Fado-muziek en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Met zijn mix van oude charme en moderne verfijning nodigt Lissabon je uit om op een inspirerende reis te gaan, gevuld met ontdekking, creativiteit en kameraadschap.

Dag 1 | Aankomst Lissabon

Ochtend

Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon in de ochtend, brengt een bus het hele team naar het hotel. Nadat je je bagage hebt achtergelaten en je je hebt geïnstalleerd, maak je een korte wandeling naar een lokaal restaurant op loopafstand van het hotel. Ontspan en geniet van de schilderachtige route door de charmante straten van Lissabon op weg naar de lunchlocatie.

Bovenkant formulier

 

Middag

Tijdens de middag geniet je met het team van een uitgebreide lunch in een charmant, typisch Portugees restaurant. Na de lunch keer je terug naar het hotel om in te checken. Zet je koffer in je kamer en neem even de tijd om uit te rusten na de reis. Vervolgens verken je de stad met een begeleide fietstocht langs verschillende bezienswaardigheden, parken en wijken, zoals Park Eduardo VII, historisch Belém, Parca de Comércio en Rossio in het stadscentrum. Je ontdekt ook Chiado en Bairro Alto, bewondert het uitzicht vanaf Miradouro São Pedro de Alcântara en nog veel meer.

 

Avond

Als de avond nadert, keer je terug naar het hotel, waar je anderhalf uur de tijd hebt om op te frissen en je klaar te maken voor de avond. Proef de heerlijke Portugese keuken tijdens het diner in een typisch Portugees delicatesse restaurant, compleet met een wijnproeverij en live Portugese muziek om de sfeer te verhogen.

 

Lissabon

Dag 2 | Activiteiten in de stad

Ochtend

Begin de dag met een smakelijk ontbijt in het hotel en ga vervolgens samen de stad verkennen met de GPS Self-guided city exploration auto’s. Deze speciale auto’s, genaamd Spinach, zijn uitgerust met GPS-navigatiesystemen en vooraf geprogrammeerde routes. Spinach leidt je langs de meest iconische bezienswaardigheden van Lissabon, zoals Alfama, de Kathedraal, Pantheon, Comercio Square, Chiado, Park Edward the VIIth, Avenue of Liberty, en Rossio.

 

Middag

Geniet van een ontspannen lunch aan het strand, waar je verschillende zeevruchten en lokale wijnen kunt proeven. Daarna, ga je samen met het team naar de haven voor een ontspannen zeiltocht op de Atlantische Oceaan, waar je kunt genieten van de zeebries en de prachtige kustlijn van Lissabon kunt bewonderen.

 

Avond

Na terugkeer naar het hotel om even uit te rusten, te douchen en je op te frissen, gaan jullie genieten van een heerlijk diner in een sfeervolle setting, waar je de smaken van Portugal kunt ervaren. Proef diverse Portugese delicatessen, vergezeld van bijpassende wijnen, terwijl je geniet van live muziek. Sluit de avond af door terug te keren naar het hotel om uit te rusten en je voor te bereiden op de laatste dag van het verblijf in Lissabon.

Lissabon

Dag 3 | Creatieve afsluiting

Ochtend

Begin de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel voordat je de laatste dag van het verblijf begint. Pak vervolgens je bagage in, check uit bij het hotel en laat je koffers achter bij de receptie. Daarna, ga je creatief aan de slag en volg je een “Paint in the Dark” workshop, waarbij je schilderactiviteiten uitvoert in volledige duisternis, of een workshop Portugese tegels maken en tekenen waarbij je leert de traditionele technieken en ontwerpen van deze prachtige tegels, die bekend staan als “azulejos”.

 

Middag

Na deze ontspanning gaan jullie samen met het team lunchen en daarna keer je terug naar het hotel om je bagage klaar te maken voor de terugreis.

 

Avond

Vertrek naar Amsterdam. Neem afscheid van het betoverende Lissabon en keer terug naar huis met mooie herinneringen aan een onvergetelijke reis met je collega’s.

Lissabon