Helsinki & Espoo

Op zoek naar een alternatieve winter incentive maar is het hoge Lapland te ver weg? Een leuk alternatief is Espoo. Espoo ligt op slechts een half uur reizen van Helsinki. Je vindt hier prachtige natuur en een variatie aan winterse buitensportactiviteiten.

 

Wij helpen graag met het op maat maken van een unieke wintersport incentive. Onderstaand een voorbeeld van een vierdaags programma. Alle reizen zullen volledig op maat gemaakt worden.

Dag 1 | Helsinki

Middag

Aankomst op de luchthaven van Helsinki

Transfer naar centraal gelegen hotel in Helsinki

 

Avond
Diner in het centrum van Helsinki

Avond ter vrije besteding

Dag 2 | Aankomst in Espoo

Ochtend

Na het ontbijt zal de transfer naar Espoo vertrekken.

In Espoo zullen jullie verblijven in het Langvik Långvik spa and conference hotel.

 

Middag

De middag gaat van start met een Winter Adventure. De groep gaat hier sneeuwschoen wandelen, ijsvissen, en cross country skiën. De activiteiten zijn ook geschikt voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben. De gids laat je het natuurschoon zien en verteld over de dieren en de Finse natuur. Tussendoor zal de groep genieten van een lokale lunch.

 

Avond

Om de dag af te sluiten zal het team heerlijk ontspannen in een traditionele Finse sauna gelegen aan zee die speciaal gereserveerd is voor de groep. Je hebt hier de mogelijkheid om in het ijskoude zeewater een verkoelende duik te nemen. Voor het diner staat er een open vuurplaats klaar waar jullie je eigen Finse lekkernijen kunnen bereiden.

Dag 3 | Nuuksio Adventure

Ochtend

Ontbijt in het hotel

 

Middag

Aan het begin van de middag vertrekt de transfer naar het Nuuksio National Park. Je zal hier het rendier park van Nuuksio bezoeken en genieten van een lunch rondom een kampvuur in een Tipi.

Na de lunch volgt een korte wandeling in het nationale park richting het Safarihuis waarna een onverwachtse activiteit van start gaat. Spring met reddingspakken het ijskoude water in voor een water balspel en leer hoe je moet zwemmen met een reddingspak in het ijskoude water. Om te ontspannen en op te warmen ga je hierna naar de InipiSpa. Dit is een grote Tipi waarin een sauna en warme baden zitten. Uiteraard kan je ook hier weer een sprong in het koude water wagen.

 

Avond

Na de InipiSpa ga je weer naar het Safarihuis waar je een heerlijk diner rondom het open kampvuur eet. Aan het einde van het diner staat de transfer klaar om jullie terug te brengen naar het hotel.

Dag 4 | Sneeuwscooter safari

Ochtend

Na het ontbijt gaat de groep een sneeuwscooter safari maken. Goed aangekleed in een warm sneeuwpak, laarzen, handschoenen en met een helm op verkend de groep het winter wonderland. De gids verteld onderweg verhalen over de omgeving en het leven op de archipel. Op een eiland gaan jullie genieten van een Finse barbecuelunch met warme dranken. Na de lunch rijden jullie terug naar het hotel en is het tijd om de koffers te halen en te vertrekken naar de luchthaven.

 

Middag

In de middag vliegt het team terug naar huis.

Bel met een van onze adviseurs onder nummer +31 (0)20 8202351 om een boeking te maken.